Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us HBO Dizisinde Ellie'nin Cinselliği Değişmeyecek

 
Ellie, HBO'nun The Last of Us dizisinde de eşcinsel olacak.

Dizinin dün resmi olarak duyurulmasından sonra twitter üzerinden birçok kullanıcı dizinin oyuna sadık kalması ve Ellie'nin oyunlardaki gibi eşcinsel olması yönünde talepte bulundu.
 
Chernobyl dizisinin yaratıcısı ve aynı zamanda The Last of Us'ın yazarlığını ve yapımcılığını üstlenecek Craig Mazin, Ellie'nin dizide de eşcinsel olacağının sözünü verdi.
 
 
Ellie'nin eşcinsel olduğunu ilk olarak The Last of Us'ın Left Behind DLC'sinde öğrenmiştik. Oyunun yazarlarında Halley Gross 2018'de yaptığı açıklamada "Ellie bir eşcinsel. Eşcinsel olarak doğdu ve kendisi bu." diyerek doğrulamıştı.
 
The Last of Us Part II'nin E3 2018 fragmanında da Ellie'nin Dina ile ilişkisi oldugunu görmüştük. Devam oyununda karakterin cinselliği hakkında daha fazla sey göreceğiz gibi duruyor.
 
The Last of Us Part II 29 Mayıs'ta Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. Dizi ile ilgili detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
TurboGrafx-16 mini / PC Engine CoreGrafx mini / PC Engine mini Ertelendi Everspace 2'nin Erken Erişim Tarihi Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Brooklyn

18.3.2020 10:40:06

0
Örf dediğin [link=https://tr.wikipedia.org/wiki/Osmanl%C4%B1_%C4%B0mparatorlu%C4%9Fu%27nda_e%C5%9Fcinsellik]böyle[/link] şeyler herhalde. Bir de kendinden bahsederken biz diye hitap etmemelisin.

BSC Misafiri

7.3.2020 18:14:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zebercet Bir orta doğu ülkesi olarak böyle şeyleri aşmak için kafadan yüz yılımız var o yüzden düşünmeyin beyler çok düşünürseniz kafayı yersiniz.
Kafadan aşacak bir durum yok, Bizim için günah mı günah, Örfümüze uygunmu Hayır. O zaman bitti..Bu normal bişeymi ki yadırgamayacağız..Bize her zaman ters olacak bu tür şeyler..

Turk.Navy

7.3.2020 12:42:21

0
Oyunda ne ise onun anlatılmadı lazım doğru karar 👏

-OdATA-

7.3.2020 11:29:21

0
Değişir mi asıl reyting orada.

porsux

7.3.2020 10:42:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: Father Gascoigne Şunu biliyorum ki dinimize göre eşcinsellik günah. Ama şunu da biliyorum ki beni insanların tercihi zerre ilgilendirmiyor, ve karışma haddini de kendimde bulmuyorum. Dizilerde, filmlerde, oyunlarda eşcinsel sahneleri izlerkende herhangi bir tiksinme yaşamıyorum. Onların tercihlerini yargılayacak tek bir varlık var o da Allahtır. Herkes haddini, hududunu buna göre bilirse sorun kalmayacak bu ülkede ama herkes bakıyorum Allah olmuş, insanları yargılıyor bu islam ülkelerinde. Her konuda bu böyle oruç tutmadı diye adam dövende, başını örtmedi diye veya etek giydi diye kadınları aşağılayan, onları dinsizlikle suçlayanda aynı kafa malesef.
dostum bende senin yazdıklarından farklı düşünmüyorum. şöyle açıklayayım, madem günah, bunu biliyoruz ve yine senin yazdığına göre bu ülkenin islam ülkesi olduğunu söylüyorsun (katılmıyorum buna da o ayrı konu) o zaman bir islam ülkesinde haber akışında iki tane lezbiyeni gösterme hakkını kim veriyor ? haber yapılsın demiyorum lütfen yazdığımı iyi anlayın. bakın bu konunun filmlerde oyunlarda gözümüzün içine içine sokulmasından bahsetmiyorum oraya girdikmi zaten birilerinin yarasına basmış gibi linci yiyecez orası kesin. ben başka bir görsel seçilseydi bu haber değerinden ne kaybederdi diyorum. hiçbirşey

porsux

7.3.2020 09:30:59

0
güzel çarpıtma. tebrik ederim

Persona_6

7.3.2020 02:51:32

+2
Şunu biliyorum ki dinimize göre eşcinsellik günah. Ama şunu da biliyorum ki beni insanların tercihi zerre ilgilendirmiyor, ve karışma haddini de kendimde bulmuyorum. Dizilerde, filmlerde, oyunlarda eşcinsel sahneleri izlerkende herhangi bir tiksinme yaşamıyorum. Onların tercihlerini yargılayacak tek bir varlık var o da Allahtır. Herkes haddini, hududunu buna göre bilirse sorun kalmayacak bu ülkede ama herkes bakıyorum Allah olmuş, insanları yargılıyor bu islam ülkelerinde. Her konuda bu böyle oruç tutmadı diye adam dövende, başını örtmedi diye veya etek giydi diye kadınları aşağılayan, onları dinsizlikle suçlayanda aynı kafa malesef.

rick dangerous

7.3.2020 02:21:49

+2
Çatır çutur, lezbiyen filmleri, underground şekilde izlerken iyi hoş! Beyaz perdeye taşınınca duyarcı mode:ON

OldGamers86

7.3.2020 01:32:30

+2
Gta bizim zamanımızda insanların yıldızı yükseltip üzerine gelenleri öldürdüğü, basitçe vakit geçirmek için oynadığı bir oyundu. Kimsenin eşcinsellik ilgisinden oynadığı bir oyun olmadı. Benzer şekilde Last of us'ın ilki de baba ve kız teması ile süren bir oyundu. Ek pakette olan elli'nin aşkı kimsenin umurunda değildi, üstelik çok da kısa idi. Bazıları ondan elli'nin durumunu da bilmiyordu; fakat bu sefer tanıtımı eli'nin meşhur aşkı üzerinden yaptılar. Bunu bir misyon gibi üstlendiler. Gelen bazı tepkilere de şirket tarafından savunma ile karşılık verildiği aşikar iken, bunun bana göre savunulacak yanı yok. Oyunlarda adam öldürmek iyi mi, şu oyunda da bu var daha mı az kötü, şuna niye tepki gösterilmiyor, şeklinde konuşmak bizi bir yere götürmez. Bir insan eğer içinde yaşadığı toplumun kültürünü, gelenek ve göreneklerini, yaşayış biçimini içselletirmis ise, buna uygun olmayan ve gözüne sokulan (ya da dayatılan diyelim) her durumda, elbette tepki gösterip dışlayacaktır. Bu çok normal. Benim anlamadığım, biz ne zaman bunları normal karşılar olduk. Ben şahsen üzülüyorum.

Zebercet

7.3.2020 00:47:12

+4
Bir orta doğu ülkesi olarak böyle şeyleri aşmak için kafadan yüz yılımız var o yüzden düşünmeyin beyler çok düşünürseniz kafayı yersiniz.

:::LOSTPLANET:::

6.3.2020 23:23:15

+2
- 2 cinsiyet vardır.Erkek, kadın.Eğer 3. bir organ var olmuş olsaydı zaten onu normal karşılardık.Hayvanlar erkektir ve dişidir.Ben kendimi bir balık olarak görüyorum dediğimde evet bu benim için normal bir durumdur.Ama 6 milyar insan için normalin dışındadır.Çünkü ne görünüşüm bir balığa benziyor ne de denizde yaşıyorum.Senin balık olduğumu kabul etmemen senin "balık fobik" olduğunu kanıtlamaz. - Fobi bir şeyden korkmayı ifade ediyor ama homofobik bu anlamda eşcinsellerden korkuyorum anlamına mı geliyor? Yani tecavüz edilmekten mi korkuyorum yoksa bir gün ben de aynı cinsle beraber olurum diye mi korkuyorum.Bunu hep sormak istemişimdir "homofobiksiniz" diyenlere. - Eşcinsel olanları kınamıyorum fakat bu durumu normal karşılamıyorum.Ayrıca istediği ile de ilişki yaşamakta serbesttir, özgürdür.Ne yapıcaz çarmağa mı gericez ortaçağ zihniyeti gibi? Ama İnsan ırkının veya tüm canlı ırklarının 2 türü var: Erkek ve dişi. Üçüncü bir tür yok. Bir hayvan türü sadece kadın popülasyonu azsa kendini dişiye çevirebiliyor.İnsan ise bunu dışarıdan müdehaleyle yapmaya çalışıyor. - Diğer bir konu ise bunun normal karşılatılma ve yaygınlaştırılma çabasının dayanağı nedir? Yeni nesil mi? Modernlik mi? Hadi beni anlarım.Diyelim kendimi kadın hissediyorum.İyi de abicim gidip normal erke olan bir kişinin neden aynı hissetmemesini "homofobik"lik olarak algılıyorum? Bir hayat kadınının evinde çalışmayan, ev hanımı olan bir kadını etiketlemesi gibi. Sen de hayat kadını olmalısın.Yoksa fobiksin , gericisin, modern değilsin.Hayatın akışı ve geleceği bu. - İleride biri çıkıp ben de aile içi ilişkiyi normal görüyorum aksini düşünenler enses fobiktir mi diyecek? Last of Us 2'yi her türlü oynayacağım.Normal, sağlıklı insanlar da oynayabilir.Bu destekleyeceğimiz anlamına gelmez.Bunları düşündüğüm için bir grup okur tarafından linç edileceğim ama sizi bu şekilde düşündüğünüz için kınamıyorum, size hakaret etmiyorum.Sadece bu durumun normal olmadığını, sizin dışınızda hayatı normal yaşayan insanların sizin gibi hissetmeye , yaşamaya "homofobik" adı verilen anlayamadığım bir kavramla zorlanmasının saçmalık olduğunu savunuyorum. Sonuç olarak: Sen bir "balıksın" ama geride 6 milyar doğuştan sağlıklı erkek ve kadın yaşıyor...

Antikaruh

6.3.2020 23:05:44

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Wayward Son

6.3.2020 22:34:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: OldGamers86 Avrupa'daki aile kurumunun çökmesine ve doğurganlık oranının eksilerde olmasına şaşmamak lazım. Eskiden bizim toplumda milli ve manevi değerlere büyük saygı duyulurdu ve toplumsal kabul geregi kınama durumu ile kişi karşılaşırdı. Kısaca oto kontrol diyebiliriz buna. Lakin artık parti kavramı üzerinden gittigi icin bir kesim bir kesimin degerlerini, örfünü reddediyor ya da küçümsüyor. Üzücü bir durum. Kendi adıma, ne bu oyunu alırım, ne de bu firmayı desteklerim. Herkes de hareketlerinde özgür.
Saygı duyarım. Çok Last of Us delisi de değilim ama çok severek oynarım. Bu oyun için lüzumsuz yaygara koparıldığını düşünüyorum. GTA gibi 2 kelimeden biri seks, küfür, şiddet içeren bir oyun için bir kelime bile laf edilmeyen BSC'de, nedense konu GTA'nın 10'da biri 18+ içerik barındıran Last of Us olunca ortam geriliyor. Peşin Not: GTA da severim ve içeriğinden gram rahatsız olmuyorum. Trevor, kaşık pozisyonunda bir erkeğin arkasında uyurken ve "Seni kaşıklıyorum" derken eşcinsellik yok muydu? Ya da bir erkeği pembe pijamalar eşliğinde kaşıklamak eşcinsellik değil mi? Aynı Trevor ve GTA neden sürekli övülüyor burada? Gay Tony diye ek paketi var aynı serinin :) Üstelik bu durum yeni de değil. Bioware sağ olsun, bıyıklı eşcinsel erkek kalçasına bolca maruz bırakıldık (Bknz. Dragon Age: Inquisition). Last of Us neden günah keçisi oldu bir anda? Tepki gösterirseniz saygı duyarım. Bu bakış açısıdır. Belki yukarıdaki örnekleri de boykot etmişsinizdir, bilemem. Ama tepkiler tutarsız olursa doğal olarak kaşık pozisyonu hakkındaki görüşleri de merak ederim.

:::LOSTPLANET:::

6.3.2020 22:31:35

0
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

OldGamers86

6.3.2020 22:23:15

+5
Avrupa'daki aile kurumunun çökmesine ve doğurganlık oranının eksilerde olmasına şaşmamak lazım. Eskiden bizim toplumda milli ve manevi değerlere büyük saygı duyulurdu ve toplumsal kabul geregi kınama durumu ile kişi karşılaşırdı. Kısaca oto kontrol diyebiliriz buna. Lakin artık parti kavramı üzerinden gittigi icin bir kesim bir kesimin degerlerini, örfünü reddediyor ya da küçümsüyor. Üzücü bir durum. Kendi adıma, ne bu oyunu alırım, ne de bu firmayı desteklerim. Herkes de hareketlerinde özgür.

YildirimBuyucusu

6.3.2020 21:46:24

+5
quote:

Orjinalden alıntı: porsux bari haber görseline başka birşey koysaydınız.. çoluğu çocuğuda giriyor bu siteye
Öpüşen birini görmek çocuklar için sakıncalı mı? Saçmalamışsın.

by_endless

6.3.2020 21:19:57

+2
Normal karakterleri eşcinsel olarak ekrana yansıtmaktan zevk alıyorsunuz da bir sefer de ters olsun? Lezbiyen değil de hetero bir birey olsun olmaz mı?

aykut291

6.3.2020 20:45:32

+6
He tamam yandık homofobikler saldırır şimdi büyük oyunu görürler başlar herzaman klasik klişelerine. Kardeşim kimse size zorla oynatmıyor kimsede seyrettirmiyor bunlara alışacaksınız artık Abd de eşcinsellik artık yasal siz zaten ortadoğu toprağında yaşıyosunuz gidin çukur seyredin size bunlar fazla gelir.Adamların medeniyetini sorgulama hakkına sahip değilsiniz bizim gibi Ülkeleri tınlamıyorlar bile!

Jack Rabbit Slims

6.3.2020 20:28:16

+1
Twitter'da soran hatun da öyle bir sormuş ki sanırsın sinema sektöründe eşcinsellik baskılanıyor, normalinde hetero olan karakterler bile eşcinsel olarak işlenmiyor.

porsux

6.3.2020 19:59:11

+2
değil.. ben rahatsız oluyorum şahsen.

Wayward Son

6.3.2020 19:48:51

+9
Valla sjw olayına şöyle bakıyorum. Orijinalinde atıyorum beyaz, straight erkeği alıp zenci, bir kolu olmayan biseksüel yaparlarsa direkt küfrediyorum. O hem ana esere saygısızlık oluyor hem de aşırı zorlama duruyor. İlla eşcinsel, sjw, feminist vs. yapacaksan sıfırdan karakter yap. Yap ama altını doldur. Yalnızca cinsel tercihini parlatmak için karakter oluşturma. Bu düşünceyle oyunda eşcinsel olan bir karakterin dizide de öyle olması gerekiyor. Yadırganacak bir şey yok.

Persona_6

6.3.2020 19:29:12

0
Şaka mı?

porsux

6.3.2020 18:00:28

+3
bari haber görseline başka birşey koysaydınız.. çoluğu çocuğuda giriyor bu siteye

alsndnz

6.3.2020 17:57:07

+4
keep the straight straight desen tepene biner bu tipler bu arada
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız