Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us 2 Videosu Nerede Geçiyor?

 
      Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Paris Oyun Haftası'nda Sony'nin tüm oyunlarıyla çıkartma yaptığını görmüştük ve bizleri en çok etkileyen oyunlardan biri de The Last of Us Part II olmuştu. Bolca şiddet içeren oyun sahnesinde arka planda kalan detaylardan oyunun nerede geçtiğiyle ilgili ipuçları ortaya çıktı.
 
     The Last of Us 2'nin geçtiğimiz Ağustos ayında ortaya çıkan konsept tasasrımları oyunun Seattle'da geçtiğine işaret ediyordu. Geçen hafta yayınlanan videodaki görüntüler de bunu doğrular nitelikte. 
 
     Tanıtım videosundaki sahne konsept tasarımların yaklaşık 2 km uzağında I-5 otoyolunda olduğu belirlenmiş. Bizlere gösterilen yeni karakterler Ellie ve Joel'a pek uzak sayılmaz. Bakalım tüm oyun Seattle'da mı geçecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Super Mario Odyssey'deki Kıyafet Seçiminiz Oyunun Sonundaki Diyaloğu Etkiliyor Halo Wars 2'ye Crossplay Getiren Güncelleme Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.11.2017 07:38:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bundan sonra lütfen oyun çikmadam en erken 10 ay once falan tanitilsin oyunlar. bu ne ya bekle bekle her oyunu tanik 3 sene sonra cikart :))
Eee o zamanda Oyuncular konsoluna neyin geldiğini geç öğrenecek,Bazıları konsolunu bile satabilir...

2K

6.11.2017 22:57:30

0
Benim dikkatimi çeken video içinde enfekte olanlar için daemon diyordu. Fakat normal bir zamanda doğmamış yani doğduğu zamandan beri bu salgın ile mücadele eden öncesini görmemiş Ellie, Clicker diyordu. O yüzden sanki ilk oyunun öncesinde geçiyormuş hissi uyandırdı. Daha insanlar bu duruma alışmamış ve Clicker gibi isimler takmamış o yüzden daemon deniyor olabilir.

BSC Misafiri

6.11.2017 20:34:45

0
bundan sonra lütfen oyun çikmadam en erken 10 ay once falan tanitilsin oyunlar. bu ne ya bekle bekle her oyunu tanik 3 sene sonra cikart :))

BSC Misafiri

6.11.2017 20:34:04

0
Nedense iki nokta ortam olarak birbirini hiç andırmıyordu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız