Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King of Fighters XV için Maxima Fragmanı Yayınlandı

 
 
SNK, The King of Fighters XV için oynanabilir karakter Maxima'yı (Katsuyuki Konishi tarafından seslendirildi) tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Klasik popüler karakterler, ölümden geri dönen kahramanlar ve kötü karakterler, yeni meydan okuyanlar ve çok daha fazlası! KOF tarihinin en muhteşem rüya karşılaşması başlamak üzere.
 
En güncel KOF Destanı, Hikâye Modunda (Story Mode) önceki oyunda kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer hikâye çok yoğun tempolu bir zirveye yaklaşıyor.
 
Serinin geleneksel 3'e 3 takım savaşının olduğu KOF XV ayrıca heyecan dolu yeni "SHATTER STRIKE" mekaniğini de beraberinde getiriyor. Eşsiz hız ve heyecan hissi veren dövüş oyunu aksiyonunun keyfini çıkar. 
 
The King of Fighters XV, 17 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The King of Fighters XV SNK dövüş oyunu
Aksiyon RPG Oyunu Weird West Ertelendi Steam Kış İndirimleri Başladı: 5 Ocak'a Kadar Sürecek

BSC Misafiri

24.12.2021 09:26:21

0
bu oyun 400 tl gelde gülme deymez bu fiyata
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The King of Fighters XV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız