Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Jackbox Party Pack Epic Games Store'da Ücretsiz

 
Jackbox Games'in geliştirmiş olduğu parti oyunu The Jackbox Party Pack kısa bir süreliğine Epic Games Store'da ücretsiz oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyun 7 Şubat tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.

Bununla birlikte bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Axiom Verge 7 - 21 Şubat tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak.

The Jackbox Party Pack tanıtım yazısı:
 

1-100 oyuncu için! Telefonlarınız veya tabletleriniz kumanda olarak kullanılabilir! YOU DON’T KNOW JACK ekibi, sizi kahkahalara boğacak BEŞ oyunu tek bir pakette sunuyor!
 
Oyunların içerdikleri:
 
1) Yüzlerce yeni soru içeren sansasyonel YOU DON’T KNOW JACK 2015 komedi bilgi oyunu (1-4 oyuncu).
2) Son derece şamatalı blöf oyunu Fibbage XL (2-8 oyuncu), orijinal popüler Fibbage oyunundan %50’nin üstünde daha fazla soru içerir.
3) Tuhaf çizim oyunu Drawful (3-8 oyuncu) - telefonunuzun veya tabletinizin üzerinde çizebilirsiniz (gerekli beceri düzeyi neredeyse sıfır).
4) İstediğiniz kadar ateşli yapabileceğiniz boşluk doldurma kelime oyunu Word Spud (2-8 oyuncu).
5) Çılgın gerçeklerle dolu Lie Swatter (1-100 oyuncu).
 
Oyuncular telefonlarını, tabletlerini ve hatta bilgisayarlarını kumanda olarak kullanabilirler – böylece bu oyunlar gelecek oyun geceniz veya partiniz için kolay eğlence aracı olur. Paket menüsünde bir oyun başlatıldıktan sonra, oyuncuların oyuna girmek için kendi cihazları üzerinde “jackbox.tv” web adresine gidip ekran üzerindeki kodu yazmaları yeterlidir.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store The Jackbox Party Pack parti oyunu masa oyunu oyun basit eğlence trivia
A Plague Tale: Innocence 14 Mayıs'ta Çıkacak Generation Zero 26 Mart'ta Çıkacak

cemecem21

24.1.2019 21:31:17

0
Gog'da Distraint Deluxe Edition ve Humble Bundle'da Deponia: The Complete Journey ücretsiz veriliyor. Beleş oyunseverler için güzel bir gün oluyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Jackbox Party Pack ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız