Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Guardian of Light, Yeni Tom Raider Değil


 
 
     Lara Croft and the Guardian of Light'ın yeni bir Tomb Raider oyunu olduğu ile ilgili söylentilere Crystal Dynamics'in facebook sayfasında yanıt geldi.
 
     Harrison adlı bir hayranın yine bu tarz bir eleştirisine Crystal Dynamics yetkilileri "Merhaba Harrison, bunun bir Tomb Raider olmadığını biliyorsun değil mi? 2 oyun üzerinde çalışıyoruz, ama bu oyun yeni ve farklı birşey. Bekle ve gör :)" yanıtını verdiler.
 
     Başka bir hayranın Lara Croft and the Guardian of Light, yeni Tomb Raider'a etki eder mi sorusuna ise bunların farklı projeler olduğu ve birbirlerini etkilemeyecekleri yanıtı verildi.
 
     Sadece indirilebilir olarak satılacak olan Lara Croft and the Guardian of Light bu yaz Xbox 360, PS3 ve PC için satışa çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
PSN Çizgi Roman Güncellemesi 11 Mart Fragile'den Yeni Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız