Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale Bu Yaz PC için Çıkacak

 
Yayıncı En Widunderlig Produktion ve geliştirici Markus with friends, The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale'ın bu yaz PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

Demo sürüm oyunun resmi websitesi üzerinde ulaşılabilir durumda. İndirmek için mail adresinizle birlikte haber bültenine kayıt yaptırmanız gerekli.

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale point-and-click adventure, görsel roman ve sıra tabanlı strateji türlerini birleştiren bir yapım.
20. yüzyılın ortalarında hayali bir Avrupa ülkesinde geçen oyunda Kristal adlı bir karakterin rolünü üstlenerek elle çizilmiş görsellere sahip ortamları keşfedecek, renkli karakterlerle tanışıp onlarla etkileşime geçecek, diyalog seçimlerinin ve bu seçimlerin sonuçlarının olduğu bir hikaye dinleyecek ve rakiplerinizin güçlü ve zayıf yanlarını çözmeye çalıştığınız bulmaca gibi sıra tabanlı savaşlara katılacaksınız.

Genişletilmiş tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale En Widunderlig Produktion Markus with friends point-and-click adventure görsel roman sıra tabanlı strateji
No Man's Sky Xbox Game Pass'e Geliyor Captain Tsubasa: Rise of New Champions 28 Ağustos'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız