Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Game Awards'ta Ghost of Tsushima'dan Oynanış Videosu Göreceğimiz Onaylandı

 
PlayStation 4'ün önümüzdeki yıl çıkması beklenen ve gelecek yılın en iyi oyunlarından biri olmaya aday olan Ghost of Tsushima'dan uzun zamandır yeni bir bilgi alamıyorduk. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde küçük bir teaser görmüştük ve devamının The Game Awards'ta olacağı söylenmişti.
 
The Game Awards'ı düzenleyen Geoff Keighley konu ile ilgili hayranları heyecanlandıran bir tweet attı. Geoff Keighley etkinlikte en uzun galanın Ghost of Tsushima için olacağını ve sinematik fragman dışında oynanış videosu göreceğimizi de söyledi.
 
Oyunun çıkış tarihinin açıklanacağı da söyleniyor ancak resmi bir bilgi yok. The Game Awards 2019, 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Ghost of Tsushima Sucker Punch Sony Interactive Entertainment PS4
Layers of Fear VR Yayınlandı, Çıkış Fragmanı Paylaşıldı The Flash ve The Matrix 4 Filmlerinin Vizyon Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

31.12.2019 04:33:39

0
Ben 20 yıldır devleri destekleme konusunda kapasitemi aştım bile, bana yetti.Sütten ağzın yanarsa, sen de yoğurdu üfleyerek yersin bir gün.

FroLeM

12.12.2019 20:43:00

0
Kojima değil tsushima senden hergün haber alalım artık. Bugün mgs 1 i ps1 de oynadım nostalji olsun diye oyunun açılışında ekranı kablayan hideo kojima yazısını görünce trink kapattım oyunu. Yıllar önceden bile adam kendini beğenmiş ismini büyük harflerle yazdırmış.

BSC Misafiri

12.12.2019 18:20:01

0
Umarım türkçe altyazı desteği olur.

BSC Misafiri

12.12.2019 15:20:00

0
Babblebabble firma kendine özel birşey çıkarmazsa neden gidip alalım, konsolu geçtim herhangi bir firmanın ürününü özel birşey sunmazsa neden ona yönenelim. Bakış açına göre PC ye özel kalan oyunlarda var, Playstatıon a çıkmayan Xbox oyunlarıda var o vakit PC yi korsan, Xbox ı kırılmış veya emülatörle oynuyorsundur. Bakış açısının yanlış olduğu gibi utanmadan korsan oynuyorum yazmış.

Manhunt Three

12.12.2019 11:43:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble 20-21 yıl önce oyun dünyasına adım attım atalı ve bu exclusive olayını öğrendiğimden beri oldum olası nefret etmişimdir. “Tenchu diye bi oyun yaptık, ama bunun için PS1 almak zorundasın” ... “Black diye güzel bi FPS ve GoW diye güzel bi hack n slash yaptık, ama bunun için PS2 almak zorundasın” ... “GoW’un devamını yaptık bi de The last of us diye bişey yaptık ama 1 sn, PS3 almak zorundasın” ..: “Yine GoW’un devamını yaptık biz pardon ama PS4 alacan bro” 2022-2023 “GoW’un devamını yaptık yine ama PS5...” <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Bi ara da Halo diye güzel FPS gördüm, küçüğüm.O da diyordu ki “Ama xbox alacan kardeşim”. Bonus : “biz küçük iki tane gta ve yine gow yaptık, ama onun için de bi el konsolumuz var.onu da ayrıca alman lazım”, ee ala ala bitiremedik <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Condemned gibi feci underrated ama o kadar da süper bir oyunun ikincisini Monolith’in “bile” konsollara özel yapmasına hâlâ çok kızgınım. Ha, hiçbirisini o zaman alamadığım ve hâlâ alamadığım için mi? Hayır.Bu yöntem çekici gelip hiç ruhuma işleyemedi, böyle tam tersine bir hep itici geldi, hani o özel hissetme olayı olmadı yani. Neyse yıllarca bekledim bak, çoğunu pcsx1, pcsx2, xenia, ppsspp, cemu/yuzu sponsorluğunda oynadım ve oynuyorum. Tüm bu exc olayının özeti 20 yıldan beri : Same shit, different year. Ama yine de aklımın bi köşesinde var, belki kendi kendimi ikna edebilirsem birini alabilirim.Reklamlar arada çalışıyor.
Bakış açın şirketlerin ve oyun dünyasının değil de kendi açından. Bu açıdan haklısın. Aslında kullanıcı için özel oyun pekte iyi değil.

-Hattori-

12.12.2019 10:11:47

+1
allahim ne olur su oyun downgrade yemesin days gone gibi sorunlarla cikmasinnn AMİN !!

Babblebabble

12.12.2019 04:30:31

0
20-21 yıl önce oyun dünyasına adım attım atalı ve bu exclusive olayını öğrendiğimden beri oldum olası nefret etmişimdir. “Tenchu diye bi oyun yaptık, ama bunun için PS1 almak zorundasın” ... “Black diye güzel bi FPS ve GoW diye güzel bi hack n slash yaptık, ama bunun için PS2 almak zorundasın” ... “GoW’un devamını yaptık bi de The last of us diye bişey yaptık ama 1 sn, PS3 almak zorundasın” ..: “Yine GoW’un devamını yaptık biz pardon ama PS4 alacan bro” 2022-2023 “GoW’un devamını yaptık yine ama PS5...” Bi ara da Halo diye güzel FPS gördüm, küçüğüm.O da diyordu ki “Ama xbox alacan kardeşim”. Bonus : “biz küçük iki tane gta ve yine gow yaptık, ama onun için de bi el konsolumuz var.onu da ayrıca alman lazım”, ee ala ala bitiremedik Condemned gibi feci underrated ama o kadar da süper bir oyunun ikincisini Monolith’in “bile” konsollara özel yapmasına hâlâ çok kızgınım. Ha, hiçbirisini o zaman alamadığım ve hâlâ alamadığım için mi? Hayır.Bu yöntem çekici gelip hiç ruhuma işleyemedi, böyle tam tersine bir hep itici geldi, hani o özel hissetme olayı olmadı yani. Neyse yıllarca bekledim bak, çoğunu pcsx1, pcsx2, xenia, ppsspp, cemu/yuzu sponsorluğunda oynadım ve oynuyorum. Tüm bu exc olayının özeti 20 yıldan beri : Same shit, different year. Ama yine de aklımın bi köşesinde var, belki kendi kendimi ikna edebilirsem birini alabilirim.Reklamlar arada çalışıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost of Tsushima
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız