Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Game Awards Etkinliğinden Yeni Bir Video Yayınlandı

 
 
2019 yılını geride bırakmamıza çok az kaldı ve oyun dünyasının önemli etkinliklerinden olan ve yılın en iyilerinin seçildiği The Game Awards etkinliğine de sayılı günler kaldı. 
 
Geoff Keighley'nin düzenlediği etkinlikte, sadece yılın en iyi oyunları seçilmeyecek; yeni oyun duyuruları, oyunlardan fragmanlar gibi yeni şeyler de paylaşılacak. Yapılacak olan yeni duyurulara dair detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Dün akşam ise etkinlikten yeni bir video paylaşıldı. Videoda, bu yıl oyun dünyası için önemli olan oyunlardan yapılmış bir kolaj video görüyoruz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
The Game Awards etkinliğinde tüm dalları ve adaylarına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. The Game Awards 2019 canlı yayını 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da düzenlenecek. Yayın günü geldiğinde de nereden izleyebileceğinizi sizler için paylaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Geoff Keighley The Game Awards 2019 New Video Trailer How to Watch yılın oyunları ödül etkinlik yeni duyuru
Minecraft Bedrock Versiyonu 10 Aralık'ta PS4'e Geliyor Bayonetta & Vanquish Duyuru Fragmanı Paylaşıldı

Funder

9.12.2019 20:55:32

+4
Ds goty seçilirse tüm bsc toplanıp pizza partisi vereceklermiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız