Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Flash Filminin Eski Senaryosu Söylenen Kadar "Karanlık" Değilmiş

 
DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in bildiğiniz gibi uzun zamandır bir filmi yapılmaya çalışılıyor. Ancak sürekli filmin senaristi ve yönetmeni değişiyor. Kesin karardan önce filmin senaryosunu Ezra Miller'ın ve Grant Morrison'ın senaryoyu yazacağı açıklanmıştı.
 
İlk haber açıklandığında hayranlar aslında sevinmişti, ancak sonrasında karanlık bir The Flash senaryosu yazıldığı söylenmişti ve hayranlar bu duruma biraz olumsuz bakmıştı. Geçtiğimiz gün Grant Morrison yaptığı açıklamada, filmin senaryosunun söylendiği kadar karanlık olmadığını açıkladı. İçinde "karanlık" ögeler olduğunu ama genel olarak karanlık bir film olmadığını söyledi. Ayrıca senaryonun bir süper kahraman filminden ziyade 80'lerin kült filmlerine benzediğini söyledi.
 
Son olarak ise Grant Morrison, Warner Bros.'un onlardan da Flashpoint Paradox hikayesi yazmalarını istemiş. Yani Warner Bros., uzun zamandır Flashpoint Paradox hikayesi üzerinde çalışıyor. 
 
The Flash filmi 3 Haziran 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the flash vizyon tarihi oyuncular yönetmen bilgiler batman flashpoint paradox
Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken The Devil All The Time'dan Poster Paylaşıldı MLB Başkan Yardımcısı Activision Blizzard'a Katıldı

BSC Misafiri

13.9.2020 14:25:52

0
la bunlarda ayrı komedi ya. flashpoint paradox'un serideki yeri hikayesi belli, ne uyduracaksınız arkasına?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız