Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falcon and the Winter Soldier'da Falcon'ın Giyeceği Yeni Kostüm Belli Oldu

Disney'in Marvel için yarattığı evren bildiğiniz gibi dizilerle birlikte biraz daha genişleyecek. Bu dizilerden de ilki The Falcon and The Winter Soldier olacak. Normalde ağustos ayında yayınlanması gereken yapım ne yazık ki salgın sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenmişti. 
 
Geçtiğimiz haftalarda da dizinin çekimleri yeniden başladı ve setten yeni fotoğraflar paylaşıldı. Şimdi de dizinin ana karakterlerinden biri olan Falcon'ın yeni kostümü paylaşıldı. Paylaşılan görsel normalde siyah beyazdı, ancak stark46192 isimli bir kullanıcı, görseli renklendirdi ve ortaya Falcon'ın gerçek kostümü çıkmış oldu.
 
Dizinin yayın tarihi hala belli değil, ancak bu yıl yayınlanması gerekiyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier
Harley Quinn Animasyon Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı Loki Setinden Yeni Bir Görsel Paylaşıldı, Çekimler Yakında Devam Edecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız