Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Falcon and the Winter Soldier, 6 Saatlik Bir Film Gibi Olacak

 
Disney'in Marvel için yarattığı sinema evreni bildiğiniz gibi Disney+'ın yayınlanması ile birlikte dizi tarafına da kaymaya başlıyor. Marvel'ın ilk dizisi olacak olan The Falcon and the Winter Soldier'ın da yayın tarihine kısa bir süre kaldı ve izleyiciler merak içerisinde.
 
Dizinin başrolü yani Falcon karakterini canlandıran Anthony Mackie, bizi nasıl bir şey olacağı konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Anthony Mackie, dizinin çekimlerinden kurgusuna kadar her şeyin bir film gibi yapıldığını söyledi. The Falcon and the Winter Soldier'ın bir diziden daha çok 6 veya 8 saatlik bir film gibi olacağını söyledi. Bu da bize episodik bir dizi olmadığını ve tek bir konuyu 1 sezon boyunca işlediğini gösteriyor.
 
Umuyoruz ki kaliteli bir yapım izleriz. The Falcon and the Winter Soldier dizisinin Ağustos ayında Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor, ancak salgın sebebiyle ertelenme ihtimali bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi The Falcon and the Winter Soldier captain america disney+ falcon winter soldier oyuncular konusu ne zaman
LCS 2020 Yaz Mevsimi'nin 3. Haftası Tamamlandı Pixar'ın Yeni Animasyonu Soul'dan Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız