Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: Summerset Genişleme Paketi Duyuruldu

 
 
   Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketi Summerset'i duyurdu.

   The Elder Scrolls Online: Summerset 5 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PC'de erken erişim 21 Mayıs'ta başlayacak.
 

ESO’nun yeni bölümü The Elder Scrolls Online: Summerset’te Yüksek Elfler’in ülkesine yolculuğa çık. Yepyeni bir bölgede destansı bir hikayeyi keşfet, yeni bir dizi yeteneğin kilidini aç ve dünyayı yok oluştan kurtarma mücadelesinde gizli Psijic Order’a katıl.
 
• SUMMERSET’E YOLCULUĞA ÇIK – Nefes kesici yeni bir bölgeyi, Yüksek Elfler’in ülkesini keşfet. Muhteşem ormanların, tropikal lagünlerin, antik mercan mağaralarının ve yeşilin her çeşidinin bulunduğu görkemli bir ülke burası.
• MACERANA DEVAM ET – Eski dostlarınla buluş, yeni ittifaklar kur ve dünyayı tehdit eden karanlık bir komployu boşa çıkarmak için savaş.
• PSIJIC ORDER’A KATIL – Artaeum adasına git, bu gizemli büyücü loncasından yardım iste ve bir dizi yeni ve güçlü yeteneğin kilidini aç.
• GELİŞTİRİLMİŞ ÜRETİM SİSTEMİ – Mücevher Üretim sistemi ile muazzam donanım ve malzemeler üretip gücünü arttır. Bu görevde başarılı olmak için en küçük bir avantaj bile çok önemli.

 
   Ayrıca 27 Mart tarihine kadar The Elder Scrolls Online'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

   Sinematik duyuru fragmanını ve oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Tomb Raider 1, 2 ve 3 Remaster İptal Edildi The King of Fighters XIV DLC Karakteri Najd Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız