Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online, Stadia'ya Gelecek Ancak Switch'e Gelmeyecek

 
Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim'i her platforma getirdiği gibi The Elder Scrolls Online'ı da her platforma getirmeye çalışıyor ancak Nintendo Switch hariç. The Elder Scrolls Online'ın oyun direktörü Matt Firor, Twinfinite adlı internet sitesiyle yaptığı röportajda oyunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Matt Firor, The Elder Scrolls Online'ın Stadia'ya geleceğini şu an bu duruun için çalıştıklarını açıkladı. Planlanan çıkış tarihi ise 2020 yılının ilk yarısı. Ayrıca The Elder Scrolls Online, Stadia Platformunda çıkış yaptığında PC ile cross - play özelliği olacağını açıkladı. 
 
Ek olarak ise oyunun Nintendo Switch versiyonun gerçekleşmeyeceğini açıklayan Firor, "Nintendo Swich böyle bir durum için yeterince güçlü değil. Streaming servisi olmadığı sürece böyle bir durum mümkün değil." ifadesini kullandı.
 
The Elders Scrolls 4 Nisan 2014 yılında ilk kez çıkmıştı ve şu an PlayStation 4, Xbox One, PC ve Mac için erişilebilir durumda. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Dota 2 The International 2019 Turnuvasının Şampiyonu "OG" Oldu! Life is Strange 2'nin Dördüncü Bölümü Çıktı

alsndnz

26.8.2019 15:18:50

0
bos yapmis grafiksel anlamda cop bi oyun mobildeki mmolar gibi bi acik dunyasi var gezerken yukleme ekrani giriyor 15 senelik wow kadar acik dunya sistemi yapamamislar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız