Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division'ın İlk Raid Görevi Detaylandırıldı

 
     The Division'ın çıkışında yer almayan en önemli eksiklik, 12 Nisan güncellemesi ile kapanıyor. Bu güncelleme ile yapıma "Falcon Lost" isimli bir raid görevi ekleniyor.  Checkpoint noktası bulunmayan görev hem düşük seviyeli oyuncular hem de deneyimli oyuncular için 2 farklı zorluk seviyesine sahip.
 
Düşman dronelarını savaş alanına dahil eden bu etkinliğe mermilerin işlemediği bir boss da dahil olacak. Boss'u alt edebilmeniz için el bombası, yapışan bomba ve diğer metodları kullanmanız ferekecek.
 
Incursion güncellemesi oyuna ayrıca teçhizat takaslama sistemi de getiriyor. Takaslama için tek yapmanız gerekense teçhizatı diğer oyuncunun alması için yere bırakmak.
 
Bu güncellemenin Destiny'nin önemli bir güncellemesiyle eşzamanlı yayınlanıyor olmasıysa dikkatlerden kaçmıyor.
 
Daha fazla detay için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
Final Fantasy XV'in Çıkış Tarihi Harika Bir Video İle Duyuruldu Dark Souls 3 Oldukça Kısa Sürede Bitirildi (Speedrun Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

2.4.2016 06:08:55

+2
Oyundan çabuk sıkıldım ilk 1 hafta çok zevkliydi de sonra açmak istemiyor insan.

gerçekoyuncu11

1.4.2016 20:59:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: # Ace # Pve üstüne bir gelişme lazımdı iyi oldu. Sonuçta dzde br yere kadar sarıyor. Oyuna takımsal pvp ve daha fazla raid gelmeli beklemedeyiz. Üstüne lvl sınırı buildler arasında dengede şart şuan dps abanmış kişi gördüğünü alıyor.
aynen hocam ben ilk başta dengeli bir karakter yapayım dedim dps health skill birbirine yakın yapmaya çalıştım 3 aşağı 5 yukarı da başardım fakat dark zone bir girdim dps yüksek olan beni çatır çatır alıyor yani bir yerden sonra health ve skillin önemi kallmıyor buna bir denge getirilmeli zaten bunun yapımcı da farkında ki insanlar biraz health ve skill kassınlar diye silahla ölmeyen boss koyuyorlar oyuna

# Ace #

1.4.2016 18:55:52

0
Pve üstüne bir gelişme lazımdı iyi oldu. Sonuçta dzde br yere kadar sarıyor. Oyuna takımsal pvp ve daha fazla raid gelmeli beklemedeyiz. Üstüne lvl sınırı buildler arasında dengede şart şuan dps abanmış kişi gördüğünü alıyor.

BSC Misafiri

1.4.2016 13:30:43

0
Level sınırı yükseltilmeli 150 falan olmalı. 100 dolarlık oyunda 30 level şaka gibi. Yabancıların çoğu 1-3 günde 30 level oldular.

BSC Misafiri

1.4.2016 13:30:41

+4
Mükemmel bir oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız