Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2: Warlords of New York'un Erişime Açılma Saati ve İndirme Boyutları

 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Massive Entertainment'ın yaptığı The Division serisinin ikinci oyunu The Division 2'nin yeni genişleme paketi "The Division 2: Warlords of New York" geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.
 
Genişleme paketi 3 Mart'ta yayınlanacak. Ancak şu anda oyunun bulunduğu tüm platformlar bir bakıma girdi ve hem oyunun yeni güncellemesi, hem de genişleme paketi için düzenleme yapılıyor. Yeni ek pakete dair tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.
 
İndirme Boyutu 
 
Warlords of New York, oyunun 8.1 güncellemesi ile birlikte sunulacak ve eğer pakete sahip değilseniz bile bu güncellemeyi yapmanız gerekiyor. Oyunun şu anda son sürümüne sahip olduğunuzu varsayarsak, yeni güncellemenin platformlara göre indirme boyutları şu şekilde:
 
PC: 42GB.
PS4: 14-16GB.
Xbox One: 60GB. 
 
Eğer oyunu da henüz indirmediyseniz ve yeni genişleme paketi ile oyuna dönmek istiyorsanız veya ilk kez satın aldıysanız, indirmeni gereken boyutlar platformlara göre şu şekilde:
 
PC: 60GB.
PS4: 114-118GB.
Xbox One: 70-74GB.
 
Çıkış Saati
 
Oyuna ve ek pakete PC üzerinden sahip olanlar, konsol sahiplerine göre biraz daha erken oynayabilecekler. Oyunu PC'deki hangi mağazadan aldığını önemli değil hepsi aynı anda erişime açılacak. PC sahipleri için şu anda ek paket erişime açılmış durumda.
 
Konsol sahipleri ise dediğimiz gibi biraz bekleyecek. Ek paket, PlayStation 4 ve Xbox One için yarın yani 3 Mart'ta Türkiye saati ile 11:00'da erişime açılacak.
 
Ek Paketin Tanıtım Yazısı:
 
The Division 2'de, Washington DC'nin tehlikelerle dolu dinamik açık dünyasını keşfederken yok olmanın eşiğindeki ülkeyi kurtar. Çevrimiçi co-op veya rekabetçi PvP modunda arkadaşlarınla birlikte veya onlara karşı dövüş.

Warlords of New York genişletmesinde, New York'u ele geçirmiş eski Division ajanı Aaron Keener'a karşı savaşıyorsun. Division eğitimi almış fakat onun ilkelerini terk etmiş bu yozlaşmış ajan New York'a hükmediyor.

- 30. seviye takviye ile doğrudan Warlords of New York görevine dal
- Tek oyunculu veya çevrimiçi co-op modunda oyna
- Salgınla yerle bir olmuş bir ülkede sürükleyici bir hikayeyi deneyimle
- İki açık dünyayı keşfet: Washington DC ve New York
- Kendi Division ajanını yarat ve geliştir
- Karanlık Bölgelerde müthiş PvP savaşlarda oyna
- Tematik üç aylık sezonlar ve genişletilmiş oyun sonu  
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Obisidian Entertainment'ın Yeni Oyunu Grounded'tan Oynanış Videosu Paylaşıldı Naughty Dog Yeni Uncharted Oyunu için Açık Kapı Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2020 13:47:14

0
Ücretli içerik mi ? Gold ya da ultimate alanlar sahip olacak mı acaba?

RealArek

2.3.2020 16:42:10

+1
Uplay açtım 42 gb güncelleme geldi 30 dk iniyo bakalım nasıl bişey yapmışlar keşke haritada kar yağısa tekrar the division 1 gibi daha iyi olurdu.

***Respect***

2.3.2020 16:00:54

+1
Oyunun kendisi Xbox'da zaten 60 GB yer kaplıyordu, şimdi tekrar 60 GB indiriyoruz. İşin aslı güncelleme falan yok Xbox için, oyunu baştan indiriyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız