Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Darkness II'den Dehşet Dolu Co-op Videosu !

 
    The Darkness II, ilk oyunda olduğu gibi geleneksel anlayışa sahip bir multiplayer moduna sahip olmayacak. Yapımcı koltuğunun yeni sahibi Digital Extremes, The Darkness hikayesinden yararlanarak oyunun geçtiği evrene anlam katacak bir çalışma üzerinde durmuş ve ortaya Vendettas isimli co-op modu çıkmış.
 
    Vendettas modunda oyuncular birbirinden özgün ve hepsi Karanlık güçle donatılmış silahlara sahip karakterlerden  birini yönetme şansına erişiyor. Karakterlerimiz oyunun tek kişilik hikaye modunda belirmiyor. Onların kendilerine ait bir hikayesi var ve ana hikaye ile paralel konuları işliyor. Nitekim yeni hikayede Estecado'nun yeni düşmanı olan The Brotherhood'a karşılık yalnız kalması haksızlık olurdu. Gelin isterseniz bu dört yeni yoldaşımızı biraz daha yakından tanıyalım.
 
Inugami
 
    O, Kusanagi isimli ve Karanlık güçle donatılmış kılıca sahip Japon bir savaşçı. Kılıcını ruhlarla doyurması gerekiyor. Aynı anda 2 kılıç veya kılıç - silah ikilisi kullanabiliyor. Inugami'nin bir de Swarm gücü var. Bu güç sayesinde etrafta uçuşan şeytani perilerimizle düşmanlarımızı sersemletebiliyoruz.
 
Shoshanna
 
    Eski bir Mossad ajanı olan Shoshanna Karanlık güçle donatılmış "Arm of the Night" isimli pompalı tüfeğe sahip. Bu sayede normal bir silahın verebileceği hasarın çok üstünde etki ortaya koyuyor.
 
Jimmy Wilson
 
    Ayyaş bir Glasgow'lu. İskoç dostumuz devasa baltasıyla fazlasıyla ölümcül duruyor. Jimmy'nin baltası Darklings isimli küçük zebanileri ortama davet ederek, kan festivalini ikiye katlıyor.
 
Doctor J.P. DuMond
 
    Hintli doktor (Dhalsim'in kayınçosu ? ) hasta düşmanlarına voodoo büyüleriyle şifa saçıyor. Sahip olduğu Midnight Stick sayesinde karanlık portallar açabiliyor. Portal düşmanlarınızı Allah bilir nereye gönderiyor !
 
İsterseniz onlarla bir de yüzyüze tanışın...

Bu haberin bağlantısı
URL
action fps 2K Games the darkness starbreeze studios pc ps3 xbox 360
Xbox 360 Dashboard Güncellemesi Bugün Yayında Back to Karkand'a Wake Island Videosu

ebedidevlet

6.12.2011 19:22:28

0
Metro sahnesindeki atmosfer mükemmel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Darkness 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız