Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Cursed Crusade Yine Ertelendi!

The Cursed Crusade, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştiriliyor.
 
    Atlus'un yayıncılığını üstlendiği The Cursed Crusade yine ertelendi. Geçtiğimiz aylarda oyun, 2011 yazı olarak gösterilen ilk çıkış tarihinden 11 Ekim'e ertelenmişti. Şimdi bir kez daha bu tarihten 25 Ekim'e zıplıyor.
 
    Ertelenme sebebi olarak herhangi bir açıklama yapılmazken oyunun yalnızca 2 hafta ertelenmesi biraz teselli oldu denilebilir. The Cursed Crusade, PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor ve 2 kişilik split-screen ile online co-op multiplayer desteğine sahip.
 
    Oyunun en büyük böbürlendiği kısım ise derin savaş sistemi. 90'dan fazla komboyu harmanlayabileceğiniz bu özel savaş sisteminde size bu konuda ellerinden geldiğince yardımcı olacak 130'a yakın silah bulunacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot çıkış tarihi erteleme The Cursed Crusade RPG Atlus Kylotonn Entertainment PC PS3 Xbox 360 The Cursed Crusade RPG Atlus PC PS3 Xbox 360
NFS: The Run'ın Demosu Şu Tarihte Geliyor Nier'ın Yapımcısı Yeni Bir Duyuru Hazırlığında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2011 13:06:41

-2
ikinci bir first templer vakası daha oyun gerçekten inanılamayacak derecede vasat ve gerçekten çok kötü "iyi denilebilecek hiçbir yeri yok oyunun

wisla

29.9.2011 11:17:57

0
assassins creed le benzer bir yanı var mı ki rakip olsun.

BSC Misafiri

29.9.2011 09:08:14

-1
tek tutulur yani hikayesi ilginc bi hikaye..grafikler ve oynanabilirlik cok alt saviyede

Karpuzcu.

29.9.2011 06:10:11

0
Bu kadar rezil bir oyun olamaz. Gerçekten çok kötü. Özellikle öldükten sonra bütün ara sahneleri baştan göstermesi tam bi saçmalık. Tek tek sahneleri geçmek zorunda kalıyorsunuz. Grafik ve oynanabilirlik gibi ciddi konulara girmek bile istemiyorum. Spoiler vermeyelim ama hikayesi ilginç, -birader nasıl tapınak şovalyesi bunlar bu halde, diye merak etmiyor değililm.

Chosen_One

29.9.2011 05:02:23

+2
internete düşeli bikaç gün oldu benimde deneme fırsatım oldu fakat gerçekten iğrenç bi oyun olmuş bide bunun için assassin creed'e rakip diyolardı, cidden komik :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Cursed Crusade
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız