Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Continental Dizisi, John Wick'teki Karakterlerin Geçmişini Anlatacak

 
İlk filmi 2014 yılında yayınlanan John Wick serisinin spin-off dizisi olacak olan The Continental'dan yeni bir bilgi paylaşıldı. Bu yeni bilgiyi John Wick'in yönetmeni Chad Stahelski, Fandom ile yaptığı bir röportajda paylaştı.
 
John Wick filmlerinde bildiğiniz gibi suikastçılar "Continental" isimli bir otelde kalıyor ve otelin hikayesi gerçekten filmlerde de oldukça ilginç duruyordu. Geçtiğimiz yıllarda duyurulan dizinin, John Wick filmlerinden daha öncesini anlatacağını biliyorduk. 
 
Yönetmenin açıklamasına göre The Continental, daha önce filmde gördüğümüz karakterlerin "origin" hikayesini yani, bu işe nasıl başladıklarının hikayesini konu alacak. Fİlmde hangi karakterlerin olacağı henüz belli değil. 
 
Chad Stahelski filmde, temelde The Continental'ın hikayesini izleyeceğimizi, ancak bu sefer John Wick gözünden olmayacağını söyledi. Sonrasında ise ekledi, "John Wick'in olmayacağını söyleyemiyorum, sadece onun açısından izlemeyeceğiz.".
 
Dizinin, John Wick 4'ten sonra yayınlanması bekleniyordu Ancak John Wick'in 1 yıl ertelenmesinden sonra dizinin ertelendiğini de sanırım söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri The Continental john wick dizi konusu ne zaman
Tenet'in Yeni Fragmanı Çok Yakında Yayınlanacak Anthem'i Yenileme Çabaları Sürüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız