Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Company Man, 26 Ağustos'ta Konsollar için Geliyor

 
 
Yayıncı Leoful ve geliştirici Forust, 26 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series , PlayStation 4 ve Xbox One için aksiyon macera oyunu The Company Man'i yayınlayacağını duyurdu. İngilizce, Japonca, Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel), Korece, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dil seçeneklerini destekleyecektir.
 
The Company Man ilk olarak 28 Mayıs 2021'de Steam üzerinden PC için, ardından 21 Ocak 2022'de Switch için piyasaya sürüldü.
 
The Company Man'de kurumsal makineyle savaşın! Çılgın iş arkadaşlarınıza klavyeyle ve kötü patronlarınızı e-postalarla vurabileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-macera oyunu. Çalışma hayatının zorluklarından kurtulun ve ömür boyu sürecek CEO olma arayışınızı gerçekleştirin! 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Company Man ps5 xbox one xbox series ps4 switch
LEGO Bricktales, Yıl Sonu Konsollar ve PC için Çıkıyor Spider-Man'in PC Dosyalarında PlayStation'ın PC Launcher'ı Keşfedildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız