Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı KRAFTON ve geliştirici Striking Distance Studios, Dead Space'in yaratıcısı Glen Schofield'ın yeni hayatta kalma korku oyunu The Callisto Protocol için Schofield Extended Cut adlı fragmanı ve ilk oynanış incelemesini yayınladı.
 
The Callisto Protocol, Dead Space yaratıcısı Glen Schofield'ın liderliğinde geliştirilen bir hikaye anlatımı odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu. 2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçecek oyunda oyuncular maksimum güvenlikli Black Iron hapishanesinden kaçmaya ve hapishanenin korkunç sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak. 
 
The Callisto Protocol, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Street Fighter 6 için Guile Oynanış Fragmanı Yayınlandı Call of Duty: Modern Warfare II için Dark Water Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

12.6.2022 12:59:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri o değilde ben artık şu omuz kamerasından sıkılmaya başladım. eskiden olduğu gibi karakterin ortada, kameranında hafif üstte olduğu oyunları özledim. böyle başım dönüyor artık
Onu keyiflerinden yapmıyorlar belli bir kaç teknik ve görsel sebebi var. Biraz araştırınca anlarsın neden omuz hizasında kamera.

Hudson51

10.6.2022 11:44:55

0
Dead Space 'in ekibi yapıyor dedik ama ciddi ciddi bu kadar benzesin de istemedik yahu. Umarım oyun kendi farklı yönünü ortaya koyar.

juvecan

10.6.2022 11:10:25

0
Haklısın dostum, bendede baş dönmesi yapıyor

BSC Misafiri

10.6.2022 09:40:38

0
Vuruş animasyonları çoğunlukla last of us 1'e biraz da last of us part 2 ye benziyor. Yavaş ve oturaklı. Açıkça söylemek gerekirse Dead Space'in vuruşları korkudan uzak aksiyon oyunu gibi RATATA şeklindeydi bana göre böyle çok daha güzel olmuş.

BSC Misafiri

10.6.2022 00:39:32

0
Hem Sony State of Play'in hemde bugün olan Summer Game Fest in yıldızı bu oyundu bana göre. Last of us 1 Remake beni çokta heyecanlandırmadı öyle onun çok üzerinde durdular bugün ama. Güzel oyun oynadık bitirdik hikayeyi biliyoruz yani. Ayrıca şu oyunun deluxe sürümünü 129 a aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hikayesi iyi olursa en azından Dead Space seviyesinde bir oyun oynarız gibi.

Obsidian80

9.6.2022 23:29:42

+1
Karakter animasyonlarında bir hamlık sezdim ama grafikler ve atmosfer şahane. Bu oyun tutar.

CaptainReinhard34

9.6.2022 22:02:46

0
119 TL'ye Deluxe sürümünü almayı başardığım için mutluyum. Oyun muhteşem duruyor.

BSC Misafiri

9.6.2022 21:56:26

+2
o değilde ben artık şu omuz kamerasından sıkılmaya başladım. eskiden olduğu gibi karakterin ortada, kameranında hafif üstte olduğu oyunları özledim. böyle başım dönüyor artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız