Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman'in Görüntü Yönetmeni, Filmin Batman ve Alfred Üzerine Olduğunu Söyledi

 
Çizgi roman dünyasının en popüler karakterlerinden iri olan Batman'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi yapılıyor. Filmin nasıl bir konuya sahip olacağı ise tam olarak bilinmiyor. Filmin görüntü yönetmeni Greig Fraiser da konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
The Mandalorian, Rogue One ve Dune gibi yapımlarda görüntü yönetmenliği yapan Greg Fraiser, şu anda yapım aşamasında olan Batman filminin Alfred ve batman üzerinde yoğunlaştığını söyledi. Aynı şeyi daha önce Alfred'ı canlandıran Andy Serkis de söylemişti.
 
The Batman filminin, Batman'in Gotham'daki ilk yıllarını anlatması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone).
 
Filmin yönetmenliğini ise Matt Reeves üstleniyor. Senaryo ise Mattson Tomlin ve Matt Reeves'e emanet. Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber batman yeni film vizyon tarihi oyuncular ne zaman konusu
Cs_Summit 6 Turnuvası Tamamlandı DOOM Eternal Switch Versiyonu Çıkış Tarihi Çok Yakında Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız