Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman, The Flash, Shazam 2 ve Black Adam Filmleri Ertelendi

 
Salgın sebebiyle filmler ertelenmeye devam ediyor. Bu seferki ertelenme sebepleri ise aslında direkt olarak salgın değil, salgının sebep olduğu gişe düşüklüğü.
 
Dün akşam saatlerinde bu yılın en çok beklenen filmlerinden Dune ertelenmişti. Onun ertelenmesi ile birlikte Warner Bros. stüdyolarının diğer büyük filmleri de bu yeni takvime göre yeni vizyon tarihleri aldı.
 
Normalde 1 Ekim'de vizyona girmesi beklenen The Batman ikinci kez ertelendi ve yeni vizyon tarihi 4 Mart 2022 oldu.
 
İkinci ertelenen film ise uzun zamandır yapımına başlanamayan, başlandığı sırada da salgın sebebiyle ertelenme yaşayan The Flash oldu. 3 Haziran 2022'de vizyona girmesi beklenen film 4 Kasım 2022'ye ertelendi.
 
Shazam filminin devam filmi Shazam: Fury of the Gods da ertelendi. 4 Kasım 2022'de vizyona girmesi beklenen film 2 Haziran 2023'e ertelendi. 
 
Son ertelenen film ise Black Adam. 24 Aralık 2021'de vizyona girmesi beklenen Black Adam filmi ise belirsiz bir tarihe ertelendi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber batman black adam flash shazam vizyon tarihleri
Fall Guys İkinci Sezonuyla Birlikte Gelecek ‘Knight Fever’ Seviyesi Gösterildi The Matrix 4'ün Vizyon Tarihi Erkene Alındı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız