Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman Filminin Çekimleri Başlamak Üzere, Thor'un Yeni Filminin Çekimleri İse Yazın Başlayacak

Marvel'ın Sinematik Evreni'nin yeni filmi Thor: Love and Thunder'ın ve DC'nin yeni Batman filmi The Batman'in çekim tarihleri açıklandı. 
  
 
Robert Pattinson'ın başrolünde oynayacağı ve oyuncu kadrosu sebebiyle oldukça merak edilen The Batman filminin çekimleri önümüzdeki 1 hafta içerisinde başlayacak. Filmin çekimlerinin başlaması ile birlikte ilk set görüntüleri de yavaş yavaş paylaşılır ve nasıl bir Batman kostümü göreceğimizi, Robert Pattinson'ın Batman rolüne yakışıp yakışmadığını görmüş oluruz. The Batman, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek.
 
 
Yine 2021 yılında vizyona girecek bir çizgi roman filmi de Thor: Love and Thunder. Alıştığımız Thor dışında Natalie Portman'ı da Thor olarak göreceğimiz film, Chris Hemsworth için de bir veda olabilir. Thor: Love and Thunder'ın çekimleri de bu yılın yaz aylarında başlayacak ve 5 Kasım 2021 yılında vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberleri batman film the batman penguen robert pattinson vizyon tarihi beklentiler andy serkis thor vizyon tarihi yeni thor love and thunder çekim tarihleri
Naraka: Bladepoint'ten Yeni Görseller Paylaşıldı Cory Barlog: Faye ve Kratos Arasındaki İlişkinin Kökenlerini Anlatmak İstiyorum
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boldrex

6.1.2020 20:50:34

0
SJW öğeleri koyup filmin içine etmeseler bari

by_endless

6.1.2020 02:03:46

+2
Bu tarz içi boş filmlerin piyasayı domine etmesi yüzünden bağımsız filmlerin çoğu ölü doğup gerekli ilgiyi görmüyorlar. Senin gibi popcorn izleyicisi perde arkasını umursamaz tabi kime konuşuyoruz ki biz?

Biohesner

6.1.2020 01:20:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: by_endless Thor umarım gişede çakılır. İçi boş ergen zırvalıklarıyla dolu cafcaflı cgi görmek istemiyorum artık.
Görmek istemiyorsan izlememen yeter,Bunu biliyorsun deilmi?

by_endless

5.1.2020 23:39:13

+5
Thor umarım gişede çakılır. İçi boş ergen zırvalıklarıyla dolu cafcaflı cgi görmek istemiyorum artık.

Fearless_tr

5.1.2020 21:36:32

+3
Saga dönsem DC sola dönsem Marvel filmi, bu süper kahraman filmleride iyice bayginlik vermeye basladi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız