Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Bard's Tale'in Devam Oyunu 27 Yıl Sonra Duyuruldu


    80'li yılların RPG serilerinden The Bard's Tale, mizahi unsurları içinde bulundurmasıyla dikkatleri çekiyordu. Interplay döneminde ilk başta karşımıza çıkan seri, daha sonra eski Interplay çalışanı Brian Fargo'nun önderliğinde inXile Entertainment tarafından satın alınmıştı. Serinin ilk oyununu yenilenmiş haliyle 2004 yılında piyasaya sunan inXile Entertainment, nihayet yeni bir şeyler yapma kararı aldı.
 
    PAX South etkinliğinden gelen haberlerle beraber The Bard's Tale'in devam oyunu tam 27 yıl sonra duyuruldu. The Bard's Tale IV, hikaye olarak 1988 senesinde çıkan üçüncü oyununun devamını konu alacak. Firmanın sunduğu ilk oyun olmasından dolayı The Bard's Tale serisinin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Brian Fargo, yeni oyunun Kickstarter'dan destek alacağını açıkladı. Zaten daha önce inXile Entertainment Wasteland 2 ve Torment: Tides of Nemenera'da da Kickstarter yoluna başvurmuştu.
 
    Oynanış açısından bir takım yeniliklere sahip olacak olan The Bard's Tale IV'te sıra tabanlı bir dövüş sistemini göreceğiz. Dövüş sisteminin oldukça derin stratejilere sahip olacağını belirten Fargo, bu konuda Hearthstone tarzı oyunları örnek aldıklarını belirtiyor. Oyunla ilgili daha fazla ilerleyen dönemlerde paylaşılacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Bard's Tale inxile Entertainment Brian Fargo Interplay RPG PC
İptal Edilen Justice League Oyunundan Video PC ve Xbox One Oyunları, Yayıncıya Bağlı Olarak 'Cross-Buy' Halinde Satın Alınabilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

25.1.2015 12:53:27

0
Kickstarter kampanyası başlasın, anında basarım desteği. Harika haber^^

İdrak İstimlak

25.1.2015 10:06:20

0
Cok guzel bir haber, gerci yeni nesil oyunculari acmaz bu tip haberler ama umarim 2 yil icinde oynayabiliriz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bard's Tale IV
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız