Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Banner Saga 17 Mayıs'ta Switch için Çıkacak

 
   Yayıncı Versus Evil ve geliştirici Stoic Studio, ilk The Banner Saga oyununun 17 Mayıs'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

   Taktiksel rol yapma oyunu The Banner Saga ilk olarak Ocak 2014'te PC için çıkmış ve daha sonra Ocak 2016'da PlayStation 4 ile Xbox One'a gelmişti.
 

İstilacı dev ordularını durdurmak için Viking mitolojisi boyunca duygu yüklü bir maceraya çıkın ve güneşin gökyüzünde neden durduğunu keşfedin. Taktiğin ve rol yapmanı kurnazlığı ile The Banner Saga'nın dallanıp budaklanan hikâyelerinde verdiğiniz her kararın bir etkisi ve kazandığınız her zaferin önemli bir getirisi olacak. Tehlikelerin kol gezdiği diyarlar boyunca kahramanlarınıza liderlik edin, rütbenizi yükseltmek için müttefikler edinirken ve yağmacı Dredge ordusunu geri püskürtürken hem savaş meydanında hem de savaş meydanı dışında taktiksel kararlar verin. En önemlisi, sevdiklerinize iyi bakın: Savaşta yenilgiye uğrayan dostlarınız temelli kaybedilecek ve ölümleri sadece düşen sayınızdan daha fazlasını etkileyebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Monster Hunter Generations Ultimate Switch'e Geliyor The Flame in the Flood ve Oddworld: Abe’s Oddysee Ücretsiz Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız