Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Artful Escape Oynanış Videosu

 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Beethoven & Dinosaur, The Artful Escape için yeni oynanış videosu yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Francis Vendetti, ilk performansından önce ölü bir halk efsanesiyle ve kendi hayal gücünün kozmik gezintileriyle mücadele ediyor. Genç bir gitar dehası olan Francis, sahne karakteri için ilham almak amacıyla psychedelic ve çok boyutlu bir yolculuğa çıkıyor.
 
• Close Encounters of the Third Kind tarzı müzikler.
• Hikayendeki bilim kurgu başlangıçlarından yüz boyandaki simlerin rengine kadar çeşitli özelleştirmelerle kendi sahne karakterini oluştur.
• Çeşit çeşit varlıklarla konuş: inancını kaybetmiş hancılar, nostaljik köylüler, vahşi uzaylı yaşam formları ve gerçekliğin sınırlarını zorlayan behemoth'lar.
• Çoklu evrende yürü, koş, çift zıpla, havada yürü, yolculuklara çık ve dans et. Hareketlerinden tetiklenen ve sesten oluşan ortamlardan geç; sanki dünya koca bir enstrümanmış gibi hissedeceksin. 


The Artful Escape 2020'de Xbox One, PC ve Apple Arcade için çıkacak. Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Artful Escape Xbox One Apple Arcade Annapurna Interactive
Side-Scrolling Platform Oyunu Spinch Eylül'de Switch ve PC için Çıkacak The Messenger Geliştiricisinin Sıra Tabanlı RPG Oyunu Sea of Stars'dan Yeni Oynanış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

esmerbuyucu

23.6.2020 13:23:09

0
Görsel açıdan güzel duruyor. Apple Arcade sayesinde Türkçe olarak çıkacak olması da cabası.

Hudson51

22.6.2020 22:14:11

0
Oyun pek beni içine alamadı ama bence asıl takdir edilmesi gereken şey Annapurna Interactive'in çıkacak oyunlarının neredeyse tamamında Türkçe dil desteği ile geliyor olmaları. Helal olsun. Umarım TR de oyunlarından iyi para kazanıyorlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Artful Escape
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız