Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Amazing Spider-Man'in Özel İçerikleri

Stan Lee ve Rhino'nun DLC olarak satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor.
 
     The Amazing Spider-Man'de çizgi romanın yaratıcısı olan Stan Lee'nin oynanabilir olarak bulunacağı daha önce bir ekran görüntüsü ile birlikte duyurulmuştu. Fakta ekran görüntüsünden nasıl bir oynanışla katılacağı anlaşılmıyordu ve açıklama yapılmamıştı.
 
     Oyunun Amazon ve Gamestop'a özel olarak sunulacak ek içerikleri ortaya çıkınca Stan Lee'nin de bunlardan biri olduğunu öğrenmiş olduk. Bu özel içerikler şu şekilde:
 
     Amazon.com: Oyuncular Stan Lee'nin yerine geçerek Manhattan'da özel bir göreve katılacaklar ve Spider-Man'den ödünç aldıkları güçler ile Stan'in etrafa dağılmış senaryo sayfalarını toplamaya çalışacaklar. Görevin sonunda Stan Lee hayranlarını bir sürprizin beklediği belirtiliyor. Ne de olsa Spider-Man'in bu sene 50. yıl dönümü.
 
     GameStop: Genetikleriyle oynanmış dev Rhino'nun kontrolünü elinize alarak Manhattan'da etrafı yakıp yıkacağınız bir görev sunulacak. Rhino'ya özel güçleri kontrol ederek önünüze çıkanı silip süpürecek, yüksek hızda kombolar yaparak pek çok şeyi parçalayabileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Amazing Spider-Man Activison Beenox ps3 xbox 360 ds wii 3ds Stan Lee Rhino
Yeni "Tales of Oyunu" Yakında Duyurulacak Spec Ops: The Line'ın Demosu PC'ye de Uğrayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2012 11:18:24

0
oyun pcye sonradan gelicek galiba baksanıza gamespotta var yazıo amazonda var yazıo wikipediada var yazıo bide burada var yazıo:D

BSC Misafiri

12.5.2012 14:08:47

0
oyun pc ye gliyomu gelmiomu anlamadım game spotta var yazıo vikipedidede var yazıo ama sitesinde yok yazıo http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Spider-Man_(2012_video_game)

wictoRy

9.5.2012 18:54:08

-1
fazladan para kazanmak için yapmayacakları şey yok, yazık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Amazing Spider-Man ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız