Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited 2'den İlk Ekran Görüntüleri


 
     Uzun süren dedikodular sonrası geçtiğimiz ay başında resmi duyurusu yapılan Test Drive Unlimited 2 için ilk ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Unlimited serisinin ilk oyununu da geliştiren Eden Games'in imzasını taşıyacak olan oyun Atari firması tarafından dağıtılacak. Oyunun PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için yapım aşamasında olduğu duyurusu ile birlikte belirtilmişti.
 
     İlk Unlimited oyunundaki bir çok özelliği içerecek olan Test Drive Unlimited 2'de çok daha yeni özellikler ve multiplayer deneyimleri ile de karşılaşacağız. Araç satın alma dışında, kıyafet ve mülk satın alma gibi özelliklerinde bulunacağı oyunda gece gündüz dönüşümü de var olacak. 
 
     İlk Unlimited oyunundan 2.5 kat daha büyük bir haritaya sahip olan oyunun İspanya'nın dünyaca ünlü adası Ibiza'da geçeceği de açıklanmıştı. Dinamik hava şartları, çoklu oyuncu modunda klüp kurma ve hasar modellemesi gibi özelliklere de sahip olacak Test Drive Unlimited 2'nin çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 
     Oyun için yayınlanan bu ilk görüntülerde daha önce dergi taramalarında da gördüğümüz sahneler dışında bir çok yeni görüntü de bulunuyor. Muhtemelen E3 2010'da daha geniş bir bilgiye sahip olacağımız oyunun bu ilk ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak yarış atari pc ps3 xbox 360 Test Drive Unlimited 2
Halo: Reach Betasına 3 Milyon Oyuncu Sony'den Önce Çinliler PSP Telefonunu Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DRACON1C

21.4.2010 17:39:56

0
Grafikler yine güzel olacak. Harita ilk oyunda bile oldukça genişti. 2.5 kat daha büyük olursa oyunda kayboluruz herhalde. Yine uzun süre oynanacak ve kolay kolay sıkmayacak diyorum ben.

Guest-0245653D0

21.4.2010 15:58:44

0
ilk oyundaki gibi kötü bir multi ile karşılaşmayız inşallah (multiplayer menüsü falan olur)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited 2
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız