Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terry Pratchett'ın Yarattığı Diskdünya Serisine Ait Olan "The Watch" Dizisi Ertelendi

 
Fantastik edebiyatın en önemli isimlerin biri olan, Diskdünya serisi ile birçok kitap, dizi, film, oyun ve müziğe ilham olan Terry Pratchett'ın Diskdünya evreninde geçecek olan dizi ertelendi.
 
The Watc isimli dizi Terry Pratchett'ın Diskdünya serisindeki polisiye romanlardan uyarlanan bir dizi. Bilmeyenler için kısaca şöyle söyleyebilirim. Terry Pratchett'ın Dİskdünya isimli büyük bir serisi var ve içinde birçok tarzda eser bulunuyor; polisiye, tarih, ve daha birçok farklı tür.
 
The Watch dizisi fantastik-polisiye tarzda olacak ve bu yıl yayınlanması bekleniyordu, ancak ne yazık ki 2021'e ertelendi. Tam yayın tarihi belli değil.
 
Dizinin yaratıcılığını Simon Allen üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Samuel Adewunmi, Marama Corlett, Richard Dormer, Jo Eaton-Kent, Lara Rossi ve Joe Vaz bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the watch Terry Pratchett diskdünya dizi polisiye fantastik oyuncu kadrosu konusu ne zaman yayın tarihi fragman oyuncular
The Walking Dead'in 10. Sezon Final Bölümünden Görseller Paylaşıldı Maisie Williams'ın Başrolünde Olduğu Korku Filmi The Owners'dan Fragman Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız