Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terraria için Noel Güncellemesi Geliyor


      İki boyutlu keşfetme oyunu Terraria, oyun dünyasının başarılı yapımları arasında yer alır. Geliştirici ekip Terraria için bir noel güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.
 
      Bu güncellemeyle birlikte oyuna  yeni silah, zırh ve tüketilebilen eşyaların dahil olduğu 20 yeni eşya ekleniyor. Terraria oyuncularının görmek isteyeceği bu yeni eşyalar ne yazık ki oyunda kalıcı olmayacak. Güncellemenin getirdiği eşyalar 2014'ün son günü yani 31 Aralık'ta oyundan kaldırılacak.
 
     Yeniliklerin yanında güncelleme oyunun konsol sürümünde bazı düzeltmeler yapıyor. Oyunun Xbox One sürümüne yakınlaştırma özelliği ekleniyor. Terraria'nın PlayStation sürümüne ise PS4, PS3 ve PS Vita arasında cross-play desteği geliyor. Böylelikle oyunun bir sürümüne sahip olan oyuncular Terraria'yı diğer iki konsolda da oynayabilecek.
 
    Bahsettiğimiz bu güncelleme Xbox One ve Xbox 360 için 11 Aralık'ta yayınlanırken, PS4, PS3 ve PS Vita için 15 Aralık'ta çıkış yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Terraria Re-Logic ReLogic Indie Macera Aksiyon Açık Dünya xbl pc psn ps vita
Dying Light'ın Teknik Özellikleri Duyuruldu Artık Bazı Oyunları "The Complete Edition" Olmadıkça Satın Almayacağım!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KortX

14.12.2014 14:31:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hekatonkheir pc yok mu?
PC sürümünde geçen yıllarda vardı galiba. Zaten bilgisayar tarihini 31 Aralık'a falan alırsan otomatik görebiliyorsun oyunda öyle bişi vardı.

Heroesmania

14.12.2014 13:45:56

0
Bunu yılbaşı ve cadılar bayramında yapıyolar. Geçici bir süre yeni eşyalar, yeni silahlar, yeni bir NPC ekleniyor oyuna. 15 gün gibi bir süre kalıyor oyunda. Çok güzel bişey yapıyolar aslında. Keşke her oyunda görebilsek böyle kısa süreli değişiklikler :)

Hekatonkheir

14.12.2014 12:22:08

0
pc yok mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Terraria ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız