Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TerraTech 10 Ağustos'ta Xbox One ve PC için 14 Ağustos'ta PS4 için Çıkacak

 
Geliştirici Payload Studios, fizik tabanlı sandbox inşa etme oyunu TerraTech'in 10 Ağustos'ta Xbox One ve PC için; 14 Ağustos'ta PlayStation 4 için $24.99 / £19.99 / €24.99 fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.

TerraTech Şubat 2015'ten bu yana Steam'de erken erişim sürecinde bulunuyor.
 

TerraTech'te şan ve kazanç amacıyla yeni yabancı dünyaların kanunsuz hudutlarına doğru zafer yolunda savaşırken benzersiz araç filolarını tasarlar, inşa eder ve yönetirsin. Dünya'nın doğal kaynakları tükendi ve dünya dışı bir madenci olarak görevin, yabancı gezegenlere seyahat etmek ve buraları değerli malzemeler için delmek. Bunları arıtılıp nakit karşılığında Dünya'ya gönderilebilir ya da filonu çoğaltmak için yeni bileşenlere işlenebilir. En nadir kaynaklar en iyi malzemeleri açar, bu yüzden her gezegendeki konumunu güvenceye almak için alanını genişlet ve düşman üslerini ele geçir.
 
Modüler bloklarından çılgın araçlar inşa et! Aracını daha sert, daha iyi, daha güçlü ve daha hızlı yapmak için düşmanları avla, bazı kısımlarına ateş et ve onlardan geri kalanları topla.
 
Hayal edebildiğin her şeyi inşa et! Ağır savaş tankları mı? Evet. Hızlı keşif araçları mı? Tabii ki. Uçan halı bombacıları mı? Neden olmasın? Yalnızca kreasyonuna yeni blokları taşı ve patlat ve doğrudan kavgana geri dön!

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon terratech bağımsız indie fizik action
League of Legends 2018 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı Spintires: MudRunner için Türkçe Yama Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TerraTech
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız