Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet'in Zarar Etmemesi İçin 800 Milyon Dolar Hasılat Elde Etmesi Gerekiyor

 
Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet'in zarar etmemesi için 800 milyon dolar hasılat elde etmesi gerekiyor.
 
IndieWire'ın raporuna göre Tenet'in zarar etmemesi için 800 milyon dolar hasılat elde etmesi gerekiyor. Filmin bütçesi yaklaşık 200 milyon dolar. Normal şartlarda bir filmin zarar etmemesi için bütçesinin iki katı kadar bir hasılat elde etmesi aslında yetiyor, ancak durum Tenet için biraz farklılaşmış gördüğünüz gibi. Bunun durumun sebeplerinden biri olarak filmin iki kez ertelenmiş olması gösterilebilir. 
 
Ayrıca yine rapora göre, sırf bu hasılata ulaşabilmek için filmin tekrar ertelenmesi konuşuluyor. 12 Ağustos'ta vizyona girdiği durumda normal olarak çoğu insan sinemalara gitmekten çekinecek. Bu da filmin hasılatı bir hayli düşürecek. 
 
İlerleyen günlerde filme ne olacağını göreceğiz. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine ve Elizabeth Debicki gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson
eFootball PES 2021 Sezon Güncellemesi Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı The SpongeBob Movie: Sponge on the Run Filminin Uluslararası Yayın Haklarını Netflix Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ziromen

17.7.2020 19:50:15

+1
Zor be gülüm 800 milyon dolar, 500 ü görürse öpsün başına koysun bu zamanda

Caped 117 Crusader

17.7.2020 10:22:26

0
nolan'ın patladığı film bu olacak muhtemelen

Shovel Knight

16.7.2020 20:19:53

0
netflix 500 versin ortada bulaşalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız