Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tencent'in Ubisoft'taki Payını Artırmak İstediği Bildirildi

 
 
Konuya aşina dört kaynakla konuşan Reuters'a göre Çinli sosyal ağ ve oyun firması Tencent'in Fransız oyun yayıncısı ve geliştiricisi Ubisoft'taki hissesini artırmak istediği bildiriliyor.
 
Çinli sosyal ağ ve oyun firması 2018'de Ubisoft'un yüzde beş hissesini satın aldı ve yakın zamanda Ubisoft'un kurucu ortağı Guillemot ailesiyle hissesini artırmak için görüşmelerde bulundu. Tencent'in şu anda 5,3 milyar dolar değerinde Ubisoft hissesi bulunuyor ve ne kadar daha hisse satın almak istediği belli değil. Ancak Tencent, iki kaynağa göre Ubisoft'un en büyük hissedarı olmak istiyor.
 
Kaynaklardan üçü, Tencent'in Ubisoft'taki hisselerin yüzde 15'ine sahip olan Guillemot ailesinden bir hisse satın almak istediğini belirtiyor. Bir diğer kaynak ise "Ubisoft, Tencent için çok önemli bir stratejik kurum olduğu için iki taraf da anlaşmayı imzalamaya kararlı" ifadelerini kullanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
The Witch’s House MV, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Psikolojik Gerilim Oyunu Recall: Empty Wishes, PC için Çıkıyor

Nevfel

6.8.2022 23:49:21

0
Tencent'in şu anda 5,3 milyar dolar değerinde Ubisoft hissesi bulunuyor ve ne kadar daha hisse satın almak istediği belli değil. Ubisoftun piyasa değeri zaten 5.5 milyar dolar civarında geziyor. %5 hisse sahibi olan tencentin sahip olduğu hisse değeri bu durumda 250-300 milyon dolar arasında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız