Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Temmuz 2021 için PlayStation Plus ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, 6 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri ??arasında PlayStation Plus aboneleri için Temmuz 2021 ücretsiz oyunlarını duyurdu.
 
PlayStation 5
 
- A Plague Tale: Innocence: Genç Amicia ve küçük kardeşi Hugo'nun herkes tarafından beğenilen hikâyesinde onlara eşlik et ve tarihin en karanlık döneminde geçen yürek parçalayıcı bir serüvene tanık ol. Engizisyon askerleri tarafından aranan ve etrafı fare sürüleriyle çevrilen Amicia ve Hugo birbirlerini tanıyacak ve birbirlerine güvenecekler. Tüm olumsuzluklarla mücadele ederken bu acımasız dünyada yaşamak için bir amaç bulacaklar.
 
PlayStation 4
 
-Call of Duty: Black Ops IIII: Treyarch'ın Call of Duty'deki macerası Black Ops ile devam ediyor. Black Ops 3, bu kez oyuncuları gelecek temalı bir yapıya götürüyor. Oyuncuları insanların giyilebilir teknolojilerle özel güçlere erişebildiği bir döneme şahitlik ettirecek.
 
- Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown: Yeniden yapım Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, serinin önceki oyunlarındaki temel oynanış ile dövüş sistemine sahiptir.
 
- WWE2K Battlegrounds: NBA 2K Playgrounds'un yapımcılarından arcade tarzında amerikan güreşi oyunu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ps plus
Battlefield 2042'de Yeni Bir Uzman Sistemi Yer Alacak Doki Doki Literature Club Plus Lansman Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız