Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale'in Yeni Oyunu Hector 27 Nisan'da

Hector'u PC, Mac veya iPad için satın alabiliyorsunuz
 
     Telltale Games'in geçtiğimiz aylarda geliştirdiğini söylediği yeni oyunlardan biri olan Hector: Badge of Carnage önümüzdeki hafta satışa sunuluyor.
 
     Telltale'in çoğu oyunu gibi yine Adventure türünde olan yapım, önceki oyunlardan farklı olarak 2D olarak geliştirilmiş. Görünüşe göre, Hector ismindeki bir polisin kontrolünü ele alarak çeşitli davalarda ona yardımcı olmaya çalışacak ve bolca espri içeren diyaloglar ile eğleneceğiz. Oyunun web sitesi henüz güncellenmediği için oyunun ana hikayesi ile ilgili fazla bilgi bulunmuyor.
 
     Hector: Badge of Carnage, We Negotiate with Terrorists, Senseless Acts of Justice ve Beyond Reasonable Doom olmak üzere üç Episode olarak ayrı ayrı satışa sunulacak. İlk bölüm olan We Negotiate with Terrorists, oyunun web sitesi üzerinden 10$ fiyatla ön siparişe açılmış. Diğer bölümler sonbahar aylarında çıkacak.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Hector Badge of Carnage Telltale Games PC iPad iPhone Adventure Point and Click Bulmaca Macera We Negotiate with Terrorists Senseless Acts of Justice Beyond Reasonable Doom
En Popüler Resident Evil Karakterleri SOCOM 4'ün Baş Tasarımcısı Ayrıldı

SOLID SNAKE

25.4.2011 00:01:16

+1
Harika oyun ya güzel olmuş konuşmalar fln,
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hector: Badge of Carnage
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız