Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale, James Bond Oyunu Yapmak İstiyor


     Telltale Games anlaşılan eğlence dünyasının popüler yapımlarına el atmaya devam etmek istiyor. The Walking Dead, Back to the Future ve Game of Thrones gibi ünlü isimleri oyun dünyasına taşıyan firma şimdi de James Bond'a gözünü dikmiş. Geliştirici firmanın başkanı Kevin Bruner'ın açıklaması şu şekilde:

    "Ben büyük bir James Bond hayranıyım. Onu kitle katliamcısı olarak gösteren oyunlara her zaman hayret etmişimdir. O bir süper-ajan. Bu farklı bir yeteneğe sahip olmasını gerektirir. Oyunlarla kıyasladığımızda filmler James Bond'u daha az katil gösterir. Kitaplarda da onun çok insan öldürdüğüne şahit olmayız, daha fazla ajanlık ve entrikaya şahit oluruz."

     Bakalım Telltale'den bir James Bond oyunu görebilecek miyiz? Bu biraz da Games of Thrones: The Game'in başarısına da bağlı olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer telltale game of thrones telltale games macera
Alien: Isolation'dan Oynanış Videosu 2013'te App Store'da 10 Milyar Dolar Harcandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

freshmind

8.1.2014 20:43:54

+1
Asıl sizin oyun kültürünüzün gelişmemişliğinin bir kanıtıdır. Telltale'yi Walking Dead ile tanımış olsa idim muhtemelen bende sizin gibi düşünürdüm. The Walking Dead , Wolf Among Us çıktığı dakikada satın alıp bitirdiğim oyunlar. Ki bu oyunlara kötü de demedim. Önce yazılan içeriğin ne ile ilgili olduğuna bakın. James Bond ? Game of Thrones ? İki entrika var diye güzelim orta çağı(yada james bond'un o aksiyonunu ajanlık ütopyasını) - o potansiyel ile yapılabilecekleri çizgi film karakterine mi döndürmek gerekli ? Birkaç haber başlığı altında ve forumda gördüğüm yorumlardan ötürü sitemimi belirtmek istedim. Adam açmış oynamış TWD'yi telltale'den ne çıksa yenir diyor. Bir oyna bakalım diğer oyunlarını , yenir mi yenmez mi ...

yaselvuz

8.1.2014 19:54:59

-1
Cel-shaded aksiyon oyunu olmayacağını sananlara çok kızıyorum. Borderlands de mi bilmiyorsunuz be arkadaş?

TLOU

8.1.2014 17:16:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Bu kadar vasat bir firma daha düne kadar herkeslerce eleştirilirken, Walking Dead ile bir anda şah oldu padişah oldu. Şu anda Telltale yapıyorsa iyidir arkadaş deyip geçiyor herkes... Çok komik. <br><br>Adamlar çizgi roman tadında bir grafik motoru yaptılar. Malzeme hazır , artık tariflere bakıyorlar. Game of Thrones, TWD, Wolf Among Us, Borderlands şimdi James Bond. Bütün her şeyi birer çizgi film figürü haline getirecekler. <br><br>Game of Thrones'u Bethesda - CD Projeckt olmadı en kötü BioWare yapmalıydı.
Bunlar The Walking Dead ve Wolf Among Us oynamamış birinin sözleri...Firmaya nereden fok atsak diye bakıyorsunuz resmen bu adamlar her çıkardıkları oyun ile şaşırtıyor bizleri...Büyük bütçeli yapımların bile veremediği duyguları bu adamların oyunları veriyor bize...Haa bende Telltale'den James Bond oyunu ha ? diye düşündüm ilk okuduğum da ama güveniyorum Telltale'a onu bile yapabilecek kadar iyiler bence...Game Of Thrones ise tam Telltale tarzına göre...

fazliboz

8.1.2014 17:15:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Bu kadar vasat bir firma daha düne kadar herkeslerce eleştirilirken, Walking Dead ile bir anda şah oldu padişah oldu. Şu anda Telltale yapıyorsa iyidir arkadaş deyip geçiyor herkes... Çok komik.

Adamlar çizgi roman tadında bir grafik motoru yaptılar. Malzeme hazır , artık tariflere bakıyorlar. Game of Thrones, TWD, Wolf Among Us, Borderlands şimdi James Bond. Bütün her şeyi birer çizgi film figürü haline getirecekler.

Game of Thrones'u Bethesda - CD Projeckt olmadı en kötü BioWare yapmalıydı.
Sam & Max, Tales of Monkey Island çok güzeldi.point & click adventure türünü herkes sevmeyebilir 1-2 tane kötü oyunu çıktı diye hemen vasat firma olmamalı bence

Gabe Logan

8.1.2014 17:06:49

0
Senaryoya bağlı bir oyun şirketi oldugu için ve şuan ellerindeki projeler fazla olduğundan bence sorun yaşayabilirler.

MantarTheGreat

8.1.2014 16:12:31

+2
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Bu kadar vasat bir firma daha düne kadar herkeslerce eleştirilirken, Walking Dead ile bir anda şah oldu padişah oldu. Şu anda Telltale yapıyorsa iyidir arkadaş deyip geçiyor herkes... Çok komik. Adamlar çizgi roman tadında bir grafik motoru yaptılar. Malzeme hazır , artık tariflere bakıyorlar. Game of Thrones, TWD, Wolf Among Us, Borderlands şimdi James Bond. Bütün her şeyi birer çizgi film figürü haline getirecekler. Game of Thrones'u Bethesda - CD Projeckt olmadı en kötü BioWare yapmalıydı.
The Walking Dead ve Wolf Among Us zaten çizgi romandan uyarlanma olduğu için motor gayette yakışıyordu. Ama james bond ve game of thrones da nasıl gözükür bilemiyorum. Oyunlar boş olsa tamam diyeceğim ama TWD ve WAU'yu ayıla bayıladım oynadım, oynuyorum. O yüzden beklentim yukarı seviyelerde. Tek korkum, çok yapalım çok kazanalım taktiğine girişirlerse hiç hoş olmaz. 1 senede 5er bölüm çıkarıyorlar zaten. Mantık şu herhalde: 4 oyun yapalım, 5'er bölümden her ay bir oyuna bir bölüm çıkaralım mantığı galiba. Kaliteden ödün vermezlerse amenna ama nasıl yetişterecekler merak ediyorum. Wolf Among Us için yazın tüm bölümler gelmiş olacak dendi. Hala 2. bölümü bekliyoruz. E daha TWD var. Şimdi GoT için uğraşıyorlar. Nasıl yapacaklar kaliteyi düşürmeden merak ediyorum. Öyle EA gibi büyük firma olsa anlayacağım.

PSFOUREVER

8.1.2014 16:03:56

0
ne zaman düzgün bi şey yapsalar sonradan içine ediyolar

BSC Misafiri

8.1.2014 15:56:21

+2
Telltale artık isimlerden prim yapmaya çalışıyor. Oyunlarına herhangi bir yenilik getirmektense zaten sevilmiş oynanış tarzını büyük isimlerle kullanıp iş yapacaklar.

demo22

8.1.2014 15:03:42

0
james bond en son çocukken ps1 de oynamıştım idare eder.

ungalath

8.1.2014 13:42:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Bu kadar vasat bir firma daha düne kadar herkeslerce eleştirilirken, Walking Dead ile bir anda şah oldu padişah oldu. Şu anda Telltale yapıyorsa iyidir arkadaş deyip geçiyor herkes... Çok komik.

Adamlar çizgi roman tadında bir grafik motoru yaptılar. Malzeme hazır , artık tariflere bakıyorlar. Game of Thrones, TWD, Wolf Among Us, Borderlands şimdi James Bond. Bütün her şeyi birer çizgi film figürü haline getirecekler.

Game of Thrones'u Bethesda - CD Projeckt olmadı en kötü BioWare yapmalıydı.
haklısın hocam ama o firmaların elinde çok fazla proje var.onlarla ilgileniyorlar.

freshmind

8.1.2014 13:25:55

+2
Bu kadar vasat bir firma daha düne kadar herkeslerce eleştirilirken, Walking Dead ile bir anda şah oldu padişah oldu. Şu anda Telltale yapıyorsa iyidir arkadaş deyip geçiyor herkes... Çok komik. Adamlar çizgi roman tadında bir grafik motoru yaptılar. Malzeme hazır , artık tariflere bakıyorlar. Game of Thrones, TWD, Wolf Among Us, Borderlands şimdi James Bond. Bütün her şeyi birer çizgi film figürü haline getirecekler. Game of Thrones'u Bethesda - CD Projeckt olmadı en kötü BioWare yapmalıydı.

YunusEmreBagiban

8.1.2014 13:24:02

+1
Vallahi artık oyuncuların mı gazına geliyor , yoksa kendilerine mi çok güveniyolar bilmem ama büyük risk aldıkları kesin.

dogu16

8.1.2014 12:31:19

0
Trlltale iyice azıttı. Önce bi walking dead, wolf among us, game of thrones, sonra borderlands...

MantarTheGreat

8.1.2014 10:38:33

+2
Talltale bir sakin ama. Daha elinde 4'er bölüm getirmen gereken iki oyun var. Wolf among us ve TWD Season 2. Üstüne bir de Game of Thrones'a başladınız. Çok oyun yapacağım diye kaliteden ödün vermeyin.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız