Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games Yeni CEO'sunu Açıkladı

 
   The Walking Dead, The Wolf Among Us, Game of Thrones ve Tales from the Borderlands oyunları ile bilinen Telltale Games yeni CEO'sunu Pete Hawley olarak açıkladı.
 
   Firmanın ortak kurucusu Dan Connors 2004 - 2015 yılları arasında CEO'luk görevini üstlenmişti ve istifasının ardından göreve diğer ortak kurucu Kevin Bruner gelmişti. Kevin Bruner da Mart 2017'de CEO'luk görevini bıraktı ve Venture Beat'in haberine göre, 18 Eylül Pazartesi gününden itibaren Telltale Games'in yeni CEO'su Pete Hawley olacak.
 
   Pete Hawley'nin geçmişine göz attığımızda kendisinin Lionhead Studios (1999 - 2003), Sony (2003 - 2005), Electronic Arts / Criterion (2005 - 2010), Crowdstar (2010 - 2011), Red Robot Labs (2011 - 2013) ve en son Zynga (2013 - 2017) firmalarında yönetici pozisyonlarında çalıştığını görüyoruz.
 
   Diğer yönetim kurulu üyeleri de bu değişiklik adına olumlu konuşurken bu pozisyon için Pete Hawley'in uygun olduğunu belirttiler. Pete Hawley, işleyişin başarılı bir şeklide devam ettiği için firmada çok büyük çaplı değişiklikler yapmayı planlamadığını belirtti.
 
   Telltale Games şu anda aktif olarak Minecraft Story Mode ikinci sezon, Batman: The Enemy Within, Guardians of the Galaxy, The Walking Dead final sezonu ve The Wolf Among Us ikinci sezonu üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us Fables Macera Adventure
Call of Duty: WWII PS4 Paketi Duyuruldu Call of Duty: WWII PC Beta Tarihi ve Beta için Minimum Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

15.9.2017 11:34:28

0
Bence kötü bir seçim olmuş. Başarılı olacağını pek sanmıyorum umarım yanılırım.

2K

15.9.2017 03:56:09

+2
The Walking Dead'in ilk sezonu harikaydı fakat Tales from the Borderlands ve The Wolf Among Us favori Telltale Games oyunlarım arasındadır. Game of Thrones, Jurassic Park: The Game ve The Walking Dead için yaptıkları yan oyunları saymazsak firmanın çoğu oyununu oynamış biri olarak söyleyebilirim ki firmada büyük değişimler lazım. Öncelikle; Seçimleriniz pek bir şeye etki etmiyor. Detayları saymazsak olacak olan oyunlar yine olacağına varıyor. Bir karakteri ölmekten mi kurtardınız ya da diğerini mi seçtiniz kurtarmak için. Çok önemli değil 2 bölüm sonra kesin ölecek. Diğer sezonlara etkisi zaten inanılmaz derecede az. Oyunlarının ilk sezonunda birine iyi davranıyorsunuz yukarıda diğer sezona etki edecek yazıyor. Yeni sezon zaten o karakteri 5 dakika falan görüyorsunuz. Gerçekten büyük seçim. Grafik motoru ve arayüzü artık değiştirmeleri lazım. Life is Strange'in kontrollerini ve arayüzünü gördükten sonra Telltale oyunlarının arayüzü çağ dışı geliyor. Grafik motoru derken inanılmaz iyi grafiklerden bahsetmiyorum. En azından yaptıkları oyuna göre farklı bir stil kullansınlar. Tüm oyunlarında aynı tarz hikaye ne olursa olsun. Arada bir oyun oynayan bir oyuncunun bile yapabileceği QTE'leri bırakıp senaryoya ve yaptığımız seçimlere önem versinler. En son Batman: The Telltale Series'i oynadım ve senaryo, karakterler rezalet. Biz zaten Arkham serisini oynamışız aksiyona doymuşuz ama bir sürü aksiyon kısmı eklemişler. Batman'in zekası ortada yok, farklı olacağız diye bazı karakterleri sapıttırmışlar. Seçimler pek bir işe yine yaramıyor, dedektiflik yaptığımız seanslar bile aksiyon oyunu olan Arkham serisinin gerisinde. Umarım bu CEO değişimi olumlu ve büyük değişimlere yol açar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız