Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale Games En Sonunda Oyun Motorunu Değiştiriyor

 
   Telltale Games çok uzun bir zamandır Telltale Tool adını verdikleri kendi oyun motoru ile oyunlarını geliştiriyor ve en sonunda bu oyun motoru değişiyor.
 
   Variety'nin özel haberine göre, stüdyo Telltale Tool motorundan Unity motoruna geçiş yapıyor. 
 
   Telltale Games birkaç hafta önce yaptığı duyuruda Netflix ile anlaşarak Stranger Things'i temel alacak bir video oyunu geliştirdiğini açıklamıştı ve stüdyonun Unity motorunu kullanacak ilk oyunu da Stranger Things olacak.

   Telltale Tool motoru ile sunulacak olan son Telltale Games oyunu ise birinci bölümü 14 Ağustos'ta çıkacak olan The Walking Dead final sezonu. Bu da demek oluyor ki 2019'a ertelenen The Wolf Among Us'ın ikinci sezonu da Unity motorunu kullanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (25 - 29 Haziran) Life is Strange 2 Ön Siparişe Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

26.6.2018 16:49:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Tales from the Borderlands ve The Wolf Among Us dışında Telltale'in beklediğim bir oyunu yok. Açıkçası Walking Dead ile seslerini duyurdular ve ilk başta gerçekten çok etkilenmiştim fakat ondan beri ne yapsalar genelde yokuş aşağı gidiyorlar. Öncelikle motorun değişmesini tebrik edecek değilim çünkü geç bile kaldılar. Grafik olarak değil oyun arayüzü olarak çağ dışı kalmış bir motordu. Life is Strange'e bir bakın bir de buna. Ayrıca oyunlarını birkaç kere oynadıktan sonra yaptığım seçimlerin pek bir etkisi olmadığını gördüm. Görsel olarak değişiklikler oluyor hatta bazen bölümler arasında ufak değişiklikler oluyor ama oyunun sonuna etki eden büyük değişimler olmuyor. Sizde iyi de niye oynadım o zaman bu tarz bir oyunu diyorsunuz. Biriyle sonunda arkadaş olmanız gerekiyorsa yüzüne tükürseniz yine arkadaş oluyorsunuz, düşman olmanız gerekiyorsa yine düşman oluyorsunuz.
Haklısın ama sonuçta bu bir oyun ve hayattaki çeşitli olay örgülerini oyuna yedirecek(sokacak) olsalar o oyunun boyutunu düşünemiyorum..Keşke dediğiniz gibi her tercih farklı sonuca götürse ama bu şimdiki teknolojiyle mümkün görünmüyor

2K

26.6.2018 15:44:27

0
Tales from the Borderlands ve The Wolf Among Us dışında Telltale'in beklediğim bir oyunu yok. Açıkçası Walking Dead ile seslerini duyurdular ve ilk başta gerçekten çok etkilenmiştim fakat ondan beri ne yapsalar genelde yokuş aşağı gidiyorlar. Öncelikle motorun değişmesini tebrik edecek değilim çünkü geç bile kaldılar. Grafik olarak değil oyun arayüzü olarak çağ dışı kalmış bir motordu. Life is Strange'e bir bakın bir de buna. Ayrıca oyunlarını birkaç kere oynadıktan sonra yaptığım seçimlerin pek bir etkisi olmadığını gördüm. Görsel olarak değişiklikler oluyor hatta bazen bölümler arasında ufak değişiklikler oluyor ama oyunun sonuna etki eden büyük değişimler olmuyor. Sizde iyi de niye oynadım o zaman bu tarz bir oyunu diyorsunuz. Biriyle sonunda arkadaş olmanız gerekiyorsa yüzüne tükürseniz yine arkadaş oluyorsunuz, düşman olmanız gerekiyorsa yine düşman oluyorsunuz.

BSC Misafiri

26.6.2018 06:07:13

0
Aga bu yüzyılın çeyreğine yakışır bir şey olsun. Çok çok kötü şimdiki hali ya.

dark_hell_86

26.6.2018 00:04:15

0
Walking Dead final season'da sanki oyun tps gibi olmuş unity ile görmek isterdim (tabi cellshade değilse)

***Leopard***

25.6.2018 22:14:37

0
Oyunların tarzının değişeceğini sanmıyorum. Bence çoklu platform hamlesi bu , daha fazlası değil.

***Leopard***

25.6.2018 22:13:03

0
Adamların derdi grafik geliştirmesi yapmak değil ki zaten. Kendi motorlarını her platforma özel geliştirmek ve sürekli değişimlere ayak uydurmak zor gelmiştir. Unity şu platformları destekliyor: Playstation , Xbox , Windows , Linux , MacOS , Android , Ios , Nintendo Switch ve dahası. Buradan bakabilirsin: https://unity3d.com/unity/features/multiplatform Gayet mantıklı bir hamle.

Mehmet_Tek

25.6.2018 21:33:42

0
Büyük ihtimalle Netflix zorlamıştır bunları, yoksa kendi keyiflerine kalsa "sanatsal tarzımız" filan diyerek 20 yıl daha aynı motoru yedirirler millete.

Zebercet

25.6.2018 21:24:26

+1
Tarzı gene cellshade olacaksa kaç yazar isterse cryengine ile geliştirildi. Tiksiniyorum cellshade grafiklerden.

memomix

25.6.2018 21:15:24

0
Yani bu vektörel grafikle gelişse kaç yazar..

Borderline07

25.6.2018 21:09:56

0
Unity ilginç tercih olmuş.

cemecem21

25.6.2018 21:02:17

0
The Wolf Among Us Telltale Tool motorunu kullanabilir bence. Bir anda Unity ilginç bir etki doğurabilir.

ReflexAction

25.6.2018 20:47:39

0
Harika bir haber motor tercihi de yerinde olmuş grafikler baya gelişecektir
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız