Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Teknoloji Eksperleri Exper İçin Kamera Karşısında


     Türkiye’nin önde gelen teknoloji eksperleri, yeni nesil Intel Core işlemcili Exper ürünlerini 30 gün boyunca güncel hayatlarında kullanarak deneyimlerini, önerilerini, beklentilerini ve güvenilir teknoloji ürünlerinde aradıkları özellikleri teknoloji meraklıları ile paylaştı.

     Exper’in yaptığı araştırma; teknoloji ürünlerinin satın alma kararında, bir uzmana danışmanın tercihi etkileyen en önemli kriterlerden biri olduğu ortaya çıktı. Bu sonuç doğrultusunda “Teknoloji Eksperleri Diyor ki” projesini başlatan ve uzmanların deneyimlerine başvuran Exper, eksperlerden bir kez daha onay aldı.

     Projede Aytun Çelebi UltraBook’u, Ecevit Bıktım EasyPad Tablet PC’yi, Ersin Kılıç oyun bilgisayarı Xcellerator’u, Mesut Çevik ’de UltraNote’u bir ay boyunca kullandı. Tüm uzmanların iyi bir bilgisayarda aradıkları özellikler kullanım amacına göre değişkenlik gösterirken Aytun Çelebi; uzun pil süresi, hız, hafiflik ve sağlamlığa, Ecevit Bıktım; güvenilir, mobil, kolay sahip olunabilecek teknolojiye, Ersin Kılıç; İşlemci hızı, ekran kartı, soğutma sistemine, Mesut Çevik ise; mobil, hızlı ve satış sonrası desteği ile kesintisiz hizmete dikkat çekti.

     “Exper İyidir…” projesinin tüm videolarını https://www.youtube.com/ExperBilgisayar adresinden izleyebilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Stealth Inc. Bu Kez de iOS Yolunda The Walking Dead İlk Bölümü XBLA ve PSN'de Bedava

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız