Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Vita İçin Çok Erken

Street Fighter x Tekken'in de PS Vita için çıkacağı duyurulmuştu.
 
     Namco Bandai'nin son duyuruları ile birlikte pek çok Tekken oyunu üzerinde çalışıyor. Sonbahar'da Japonya'daki atari salonlarındaki yerini alacak Tekken Tag Tournament 2, Tekken x Street Fighter, Tekken Tag Tournament HD, Tekken 3DS ve Tekken Wii U oyunları nedeniyle yapımcının başını kaldıracak vakti bulunmuyor (Bu oyunların dışında bir de Capcom tarafından geliştirilen Street Fighter x Tekken var). Yine de Katsuhiro Harada PlayStation Vita'ya büyük ilgi gösteriyor.
 
     Harada, PS Vita'ya özel Tekken oyununu yapılacaklar listesine aldığını belirtiyor ve özellikle ürünün yeni donanımıyla ilgilendiğini söylüyor. Oyunun ana oynanışının değişmeyeceğini fakat GPS gibi özellikler sayesinde aklına bazı fikirlerin geldiğini dile getiriyor. Ghost olarak anılan bir özellik sayesinde gerçekçi isimlere sahip olan ve insansı şekilde dövüşebilen karakterleri etrafa bırakabilecek ve başkalarıyla dövüşmelerine olanak tanıyabileceksiniz. Ya da siz etrafta gezerek Ghost'ları yenip toplayabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tekken psp namco bandai inceleme dövüş PlayStation Vita PS Vita
Duke, İngiltere Satışlarına İlk Sıradan Girdi Resident Evil: Revelations Sadece Tek Kişilik

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken: Dark Resurrection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız