Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için yeni fragman Bryan Fury karakterini tanıtıyor

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için Bryan Fury karakterini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman içerisinde karakterin tasarımı, oynanış dinamikleri, dövüş stilleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Tekken 8 için çıkış tarihi henüz açıklanmadı
 
 
 
Beklenen devam oyunu Tekken 8 için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor ve üst düzey bir dövüş aksiyon deneyiminin bizlere aktarılması hedefleniyor. Oyunda üst düzey görseller, animasyonlar ve yeni içerikler bizleri bekliyor.
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Tekken 8, yeni nesil donanım ve teknolojinin gücünden yararlanıyor. Oyunda karakter hareketlerini yansıtmak için farklı teknikler uygulanıyor ve yüksek çözünürlüklü grafiklerle bizleri bekliyor. Yüksek çözünürlükle beraber karakterlerin saçından tırnağına kadar olan modellemeleri de daha net bir şekilde karşımıza çıkıyor. 
 
Oyun için daha önce birçok karakter tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtılan karakterler arasında Hwoarang, Lili,  Asuka Kazama, Leroy Smith ve daha fazlası yer alıyor.
 
Bryan Fury karakter tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8 Bryan Fury
Haziran ayında çıkış yapacak PC oyunları: #2 Wo Long: Fallen Dynasty için yeni ek paket geliyor: Çıkış tarihi ve detaylar

BSC Misafiri

29.5.2023 17:26:51

0
Tekken 3'te bana göre en kullanışlı karakterdi Bryan abi. Comboları basit ve işlevli, tekmeleri geniş alanlı falan iyidi baya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız