Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 7 Yönetmeni Talep Olursa Switch Versiyonunun Çıkabileceğini Söylüyor

 
Tekken serisi yapımcısı ve yönetmeni Katsuhiro Harada, Tekken 7'nin Switch'e gelebileceğini ancak bunun talebe bağlı olduğunu ve oyuncuların seslerini duymaları gerektiğini belirtti.

"Tekken 7'nin Switch için çıkma potansiyeli üzerine, bu hayranların talebine bağlı bu yüzden bunun gerçekleşmesini görmek istiyorsanız bildirin."

Tekken 7 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2 Haziran 2017'de çıkmıştı.

Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One ve PC ile birlikte Switch için de 23 Nisan 2019'da çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Jade Raymond Ubisoft'tan Ayrılmadan Önce Yeni Splinter Cell Oyunu Üzerinde Çalışmış Steins;Gate: Divergencies Assort Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2018 16:34:08

0
Harada'yı sempatik bulmasam da adam haklı demek zorundayım. Zaten 36 tane karakter eklemiş adam oyunu çıkışında. Daha fazlası hem oyun içi dengeyi bozuyor hem de biraz gereksiz kalıyor(eğer çok oynayanı yoksa). Kaldı ki bir de emek ve maddi kaynak ayrılıyor. Adamlar talep olduğundan diğerlerini de eklemiş parayla. Almayan bir şey kaybetmez. Biz mesajlar attık ama harada bey Türk karakter koymayacağını açık açık söyledi bize daha önce. Neymiş. Türkiye'de yeterince satmıyor. İyi bundan sonra hiç satmaz umarım. Gigas gibi sallamasyon bir karakter yerine Türk karakter ekle ne kaybedersin? Gerçi bunlar Türk eklese o da ya araba benzer ya yunana arabistanda olduğu gibi bizimle işbirliği yaparak yapmaları gerekir. Hayaller... :)

BSC Misafiri

25.12.2018 12:47:19

0
Cihazın ilk senesi olsa bu yorumu yapabilirin.Fakat 3.yaşına gelmiş bir cihaz için bu yorumu hala yapıyorsan bu çıkarmamak için bahane üretmektir.Ha bu saatten sonra çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur zaten smash başlı başlına senden çok daha iyi bir dövüş oyunu(son tekken bazında).Ayrıca Mortal Kombat 11'de geliyor.Mk 11 talep olursa getiririz diyor mu hem?Hayır çünkü getirince alınacak ve bekleyen bir kitle var biliyor.Geçiniz bu bahaneleri

BSC Misafiri

25.12.2018 12:47:09

0
Ona da özel sezon 3 eklersiniz. Sonra 3. sezonu pc ve konsola 2 ye bölüp sezon 4-5 der akaaar gidersiniz. ohh mis.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız