Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tek Kişilik Modlar Yeni Nesle Transfer Edilmeyecek


     Electronic Arts, Ubisoft ve Activision gibi firmalar bazı oyunlarının multiplayer modlarındaki kayıtlı verilerimizi bu nesilden yeni nesle aktarabileceğimizi söylemişlerdi. Bu oyunlar arasında Battlefield 4, FIFA 14 ve Call of Duty: Ghosts gibi yapımlar bulunuyor.
 
      Buna karşın firmalar oyunlarının senaryo modlarının verilerinin yeni nesle taşınmayacağını belirtiyorlar. Örneğin Ubisoft, Assassin's Creed IV: Black Flag'te herhangi bir verinin taşınmayacağını belirtirken, Watch Dogs ile ilgili ise hiç bir yorum yapmıyor. Call of Duty: Ghosts ve Battlefield 4'te de senaryo modlarını baştan oynamamız gerekecek gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
Rogue Legacy Linux ve Mac'e Geliyor Monster Hunter 4'te Birkaç Yüz Kişi Çalıştı

BSC Misafiri

26.9.2013 09:34:38

-1
yeni nesil konsolda ne işi var eski kayıtların saçmalık, yeni nesil e oyun geçirirken de zaten para ödetiyorlarmış , bunla zaman öldüreceklerine daha güzel işler ile uğraşabilirlerdi. 1-sen oyun al 2-eski nesilde devam et 3-yeni nesil konsol al 4-oyunu yeni nesil e çevirtip para öde 5-birde oyunun önceki konsolun kaydını yeni konsola yolla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız