Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tecmo Koei: Quantum Theory Sizi Şaşırtacak


 
     İlk olarak Tecmo Koei tarafından Playstation 3'e hazırlandığı açıklanan ve hemen fanlar tarafından Gears of War yokedici olarak lanse edilen Quantum Theory'nin daha sonra aslında öyle bir oyun olamayacağı görüşünde herkes birleşti. Bir süre sonra oyun Xbox 360 için de duyuruldu.
 
     Quantum Theory'nin videolarına baktığımızda yoğun bir Gears of War etkisi görüyoruz. Kamera açıları, oynanış elementleri hatta karakter tasarımlarına kadar bir benzerlik olduğu ortada. Her şeye rağmen Tecmo Koei oyunlarının eşsiz özellikleri olduğunu düşünüyor.
 
     Firmanın başkanı Yoshiki Sugiyama " Eğer oyuncular kendilerini neyin beklediğini bildiklerini sanıyorlarsa, Quantum Theory'nin bir başka shooter oyunu olduğunu farzediyorlarsa, kesinlikle şaşıracaklar." diyerek iddialı bir oyun hazırladıklarını belirtti.
 
     Sugiyama, ayrıca (Gears of War'u kastederek) belki oyunların kıyamet sonrası dünyalarının benzeyebileceğini, ama kendi oyunlarında 2 karakterin birlikte çalışacak olmasının onu özel yaptığını söyledi.
 
     Gears of War 3'ün de duyurulduğu bir dönemde Quantum Theory'den beklentiler hiç kuşkusuz büyük olacaktır. Tecmo Koei gerçekten oyuncuları şaşırtmak zorunda, aksi takdirde satış rakamları beklentilerin çok altında kalacak gibi görünüyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Quantum Theory PS3 Xbox 360 Tecmo Koei Yoshiki Sugiyama
Enslaved'in İlk Videosu Yayınlandı XCom'dan İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.5.2010 13:46:15

0
Legend_Warrior 08.05.2010 18:38:14 Tecmo oyunu bu yıl çıkarsın GeOW gelene kadar çakmasıyla vakit geçiririz 2011'e kalırsa oyunu çıkarmasınlar zaten.. Bu mesaji yazan arkadas korsan oynamiyorsa neyim haha

On.E

8.5.2010 18:38:14

0
Tecmo oyunu bu yıl çıkarsın GeOW gelene kadar çakmasıyla vakit geçiririz 2011'e kalırsa oyunu çıkarmasınlar zaten..

HyDro-X-GEN

8.5.2010 11:19:12

0
Umarım şaşırtabilir...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Theory
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız