Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Techland, Dying Light 2 Baş Yazarının Stüdyodan Ayrılışı Hakkında Açıklamada Bulundu

 
1999'dan bu yana Techland'te çalışan Pawel Selinger geçtiğimiz günlerde stüdyodan ayrıldı ve Dying Light 2'yi bekleyenleri endişelendiren bu haber üzerine Techland'ten bir açıklama geldi.

Pawel Selinger'ın ayrılış haberlerinde kendisi Dying Light 2'nin sanat yönetmeni ve yazarı olarak geçiyordu fakat sanat yönetmeni kısmı doğru değilmiş.

Techland'in belirttiğine göre Kasım 2019'dan bu yana oyunun sanat yönetmenliğini Eric Cochonneau üstleniyor ve Eric Cochonneau ile ekibi oyunculara mümkün olan en iyi oyunu sunabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor.
 
Pawel Selinger son iki yıldır oyunda hikaye anlatımı tasarımcısı olarak çalışıyormuş ve en başından beri projeye dahil olan tecrübeli geliştiricinin Dying Light 2'ye yaptığı katkının çok büyük olduğu belirtildi. Ekim 2020'de onun görevini Piotr Szymanek devralmış. 
 
Techland ayrıca yakında Dying Light 2'den heyecan verici haberler paylaşacaklarını ifade etti.

Dying Light 2 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Dying Light 2 Techland
Yeni Dragon Age Oyunundan Konsept Görsel Paylaşıldı Eski EA Sports Başkanı: FIFA'nın Ultimate Team Modu Kumar Olmaktan Çok Uzak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DreH

10.1.2021 13:39:30

0
Balon olmaz gibime geliyor olursada sisirip salarız boşluğa

sh4dy_081991

9.1.2021 23:29:09

0
Hem her acidan guzel detaylarla dolu gelismis hemde sorunsuz bir oyun yapabilmek artik kolay bir is degil. Oyunlar cok kompleks bir hale geldi bide ustune herkes open world oyun yapmaya calisiyor ve her yapimcida altindan kolay kalkamiyor bu isin. Kalkabilenler Rockstar gibi dev sirketler bile kac senede yapabiliyor bu isi. Ne kadar zaman ve para harciyor. Bide bunlar 5 platforma oyun cikarmaya calisiyor. Cyberpunk gibi sorunlu ve eksik cikmamasi icin ve istediklerini tam anlamiyla yapabilmeleri icin bu is mecbur zaman alacak. Ubi gibi Activision gibi bu isi cabukta yaparsin elindeki hazir oyunlari modifiye edersin cilalarsin salarsin piyasaya ama o da dlc gibi gozuken oyundan farkli birsey olmuyor iste.

Boone

9.1.2021 19:34:37

+1
Başlarda çok gazlamışlardı bu oyun belli ki Cyberpunk vakasına dönüşmek istemiyorlar. Bu sessizleşmenin sebebi budur bence.

BSC Misafiri

9.1.2021 18:18:53

0
ÇIK ARTIK BE OYUN

:::LOSTPLANET:::

9.1.2021 06:46:51

0
Kaygıyla izliyoruz...

CaptainReinhard

9.1.2021 03:31:03

0
Heyecan verici haber umarım çıkış tarihinin verilmesidir.

BSC Misafiri

9.1.2021 02:16:19

0
Asus monitör aldım bedava verdi oyunu ama daha çıkmadığı için kod gelmedi iyi bi oyun çıkıcak ama ne zaman

Cemlat

9.1.2021 01:20:18

0
Haber üstüne haber, video üstüne video aldığımız oyun uzun bir süredir radyo sessizliğine büründü. Belli bir şeyler ters gitti ama bakalım ne ile dönecekler....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız