Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Ninja'nın Derdi Sadece Güçlü Konsollar Değil

Metroid : Other M, Gameboy Advance için çıkmış Metroid Fusion'dan sonra yaşananları konu edinecek.
    E3 2009'da, Nintendo fanlarını mutlu eden duyuruların başında Metroid : Other M projesi geliyor. Oyunun dikkat çekici en önemli özellikleri; masa üstü konsolda FPA tarzında görmeye alışık olduğumuz Metroid serisinin evrim geçirerek FPS, macera ve aksiyon gibi pek çok öğeyi barındıracak olması.
 
    Metroid : Other M projesinin önemini arttıran bir diğer önemli nokta ise, Ninja Gaiden serisinden tanıdığımız ekip Team Ninja'nın yapımcı olarak Samus'un bu yeni görevini üstlenmeleri. Nintendo'nun bu en kutsal oyunlarından birisini kendi çatısı altında bir firmaya değil de 3. parti bir yapımcıya emanet ediyor olması ise olayın başka bir boyutu.
 
    Team Ninja yapımcısı Yosuke Hayashi, Metroid : Other M projesini yepyeni bir meydan okuma olarak görürken, Nintendo Wii üzerinde büyük bir başarı elde edeceğine de gönülden inanıyor;
 
" Bir çok insanın, bizim en güçlü donanıma sahip konsol üzerine yoğunlaşacağımızı düşünüyor. Bunu reddetmiyorum. Team Ninja'nın bir yüzü her zaman bu konsollar üzerine yoğunlaşacak. Ancak öteki yandan, kendimizi yeni yapımlar üzerine de yoğunlaştırmalıyız ki Metroid gibi sağlam bir konsepte sahip bir oyunun Team Ninja tarafından ele alınması, yeni bir meydan okuma için harika bir başlangıç. En güçlü donanıma gelmese bile, bu Nintendo Wii üzerinde başarılı olamayacağımız anlamına gelmiyor. "
 
    Metroid evrenine daha derin bir boyut kazandırması beklenen proje, serinin hikayeyi yoğun bir şekilde işleneceği ilk oyun olacak. Merakla bekliyoruz!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metroid prime team ninja Nintendo nintendo wii metroid other m
God of War'dan Kratos için İlginç Bir Figür Sony'nin EG Expo Listesi Hazır

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid: Other M
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız