Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tchia için Soul Jumping Adlı Fragman Yayınlandı

 
 
Awaceb, açık dünya macera oyunu Tchia için Soul Jumping mekaniğini tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Tchia'da düşmanlarınızı alt etmek için herhangi bir hayvanın veya nesnenin kontrolünü ele alabilir, bir kuş gibi gökyüzünde gezinebilirsiniz. Aksiyon esnasında, bir fener alıp bir grup düşmana fırlatabilir ya da o nesnenin şekline bürünebilirsiniz. Oyunda 30'dan fazla oynanabilir hayvan ve içine girebileceğiniz yüzlerce nesne bulunuyor.
 
Tropik bir Açık Dünya macerası. Bu fizik temelli sandbox'ta güzel bir takımada çevresinde tırman, süzül, yüz ve tekne ile açıl. Bulabildiğin tüm hayvanları ve nesneleri yönet, tamamen çalınabilir Ukulele ile müzik yap. Yeni Kaledonya'dan ilham alan bir oyun. 
 
Dev takımada boyunca zıpla ve süzül, havalı gösteriler ve atlayışlar için Tricks sistemini kullan. Serbest tırmanış mekaniği, fizik temelli ağaçlar dâhil olmak üzere dünyadaki hiçbir şeye takılmadan yükselebilmeni sağlıyor. Turkuaz kıyı göllerinde özelleştirilebilir botun ile açıl ve etraftaki mercan resifleri ve gemi batıklarına dal. 
 
Tchia, 2023'ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tchia Awaceb PC açık dünya macera oyunu
Street Fighter 6 Çapraz Oyun Desteğine Sahip Olacak Simülasyon Oyunu AirportSim, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tchia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız