Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tanabe: Yabancı Stüdyolarla İlişkiler Çok Önemli

Retro Studios, Nintendo klasiklerini yeni nesilde mükemmel oyunlara dönüştürmeyi başardı

     Nintendo Software Planning & Development takımının müdürü olan Kensuke Tanabe, Batılı firmalarla olan iyi ilişkilerine devam edeceklerini söyledi.
 
    Tanabe, next-gen'e yaptığı açıklamada Retro Studios gibi oyun geliştiricileri ile ilişkileri arttırmak istediklerini, şu sıralar Vancouver'daki Next Level Games (Punch Out!) ve Minneapolis'teki Monster Studios (Pilotwings Resort) gibi geliştiricilerle yakın temasta olduklarını söyledi.

     Batılı firmalarla ilişkilerin kendileri için kesinlikle çok önemli olduğunu söyleyen Tanabe, işlerinde usta geliştiricilerle bağlantıya geçmek için çabaladıkarını vurguladı.
   
      Hatırlarsanız Nintendo, Metroid Prime serisi ve Donkey Kong Country Returns'ün geliştiricisi Texas'lı Retro Studios'u 2002 yılında satın almıştı. Şimdi bu stüdyo harikalar yaratıyor. 
 
     Batılı firmalarla ilişkileri her zaman üst düzeyde olan ve son dönemlerde de bu konuda aynı stratejiyi izlemeye devam edecek gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo Kensuke Tanabe
Shadows of the Damned'tan Yeni Görüntüler "The Last Guardian'da Düzeltmek İsteğim Nokta Çok"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız