Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Innocence R Zindanlar Daha Karmaşık

Tales of Innocence R büyük yeniliklerle Vita ekranlarına geliyor
      Daha önce Nintendo DS için piyasaya çıkan Tales of Innocence şu sıralar Playstation Vita için "Tales of Innocence R" adıyla hazırlanıyor. Daha gelişmiş grafikler, yeni sinematikler, iki yeni karakter ile karşımıza çıkacak oyunun içerikleri de dikkatimizi çekiyor.
 
     Yetkililerin açıklamasına göre Tales of Innocence R'daki zindanlar DS sürümüne göre daha karmaşık olacak ve burada yapılacak daha fazla şeyle karşılaşacağız. Bu zindanlarda yeni bulmaca öğeleri, Tales serisinin önceki oyunlarından da bildiğimiz Sorcerer’s Ring, yeni anahtarlar, kaya itme gibi çeşitli farklılıklarla karşılaşacağız.
 
      Ayrıca oyunun Playstation Vita sürümünde bir Arena modu da bulunacak. Bu modda Tales of Xillia'dan tanıdığımız Milla Maxwell gibi karakterlere karşı mücadele edebileceğiz. 26 Ocak'ta Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa ve Amerika çıkışı belirsizliğini koruyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Tales of Innocence Vita Playstation Vita JRPG Namco Bandai
Xbox Live'da Avatarların Silahları Kalkıyor Yeni Nintendo Direct Yayını 27 Aralık'ta

clubberkay

24.12.2011 17:42:11

0
kore japon çin li lerin yaptıkları oyunların hepsi birbirine benziyo gözler hep aynı saçlar. çizgi filmlerde aynı.. enteresan..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Innocence R
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız