Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales from the Borderlands Tekrar Satışa Sunuldu

Telltale Games'in kapanmasından sonra 2019'da dijital mağazalardan kaldırılan Tales from the Borderlands en sonunda geri döndü.
 
PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de 20 dolar / 144 TL fiyattan satışta. Epic Games Store'da ise şu anda 33 TL.
 
PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 5 ile Xbox Series'te de geriye uyumlulukla oynanabilir. Switch versiyonu da Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından derecelendirildi ancak şimdilik Switch versiyonundan bir haber yok.
 
 
Borderlands evreninde geçen ve yapılan tercihlere göre şekil alan bir hikâyesi olan, o çok sevilen macera oyunu geri dönüyor! Borderlands 2 ve Borderlands 3 arasında geçen olaylara dayanan Tales from the Borderlands'te, hırsla çıktıkları yolda büyük işlere imza atacak olan iki güvenilmez karakterin serüvenine tanıklık edeceksin. Yaptığın tercihlerle bu hikâye sadece sana ait olacak ve bazen komik bazen de yürek burkan ve aklının ucundan geçmeyecek sonuçlara yol açacaksın.

Hyperion kuruluşunun başındaki kötü nam salmış Handsome Jack'in yerine geçmeye çalışan bir şirket çalışanı Rhys ile iyi laf yapan ağzıyla kendini her türlü beladan kurtarabilen, zeki bir dolandırıcı Fiona'yı oynayarak ölümcül Pandora gezegenini keşfet. Zaten şaibeli olan bir anlaşmada işler yolunda çıkınca Rhys ve Fiona kendi paylarını almak için istemeden bir araya geliyor, tehlikeli gangsterlerle, yamyam haydutlarla ve yol boyunca onları sarıp sarmalayan yaban hayatıyla karşı karşıya geliyor. Pandora'da şöhrete giden bu çılgın serüvende onlara nasıl yön vermek istersin? 
 
- Tales from the Borderlands'in tüm beş bölümünü de içerir.
- Macerayı tamamen farklı iki ana karakterin gözünden yaşa: Hyperion yalakası Rhys ve zeki dolandırıcı Fiona
- Yaptığın her tercihle olay örgüsünde ilerleyecek, kendi serüvenini yaşayabilecek ve diğer karakterlerle olan ilişkilerini şekillendirebileceksin.
- Pandora ve Helios'u orada yaşayanların gözünden gör. Üstelik her an mizah ve dramla birlikte.
- Borderlands serisinden tanıdığın karakterlerle yolun kesişecek ve Rhys'in kankası Vaughn ve Fiona'nın çok bilmiş kız kardeşi Sasha gibi yeni karakterleri de tanıyacaksın.
- Borderlands evreninde geçen bu çok önemli hikâyede kahramanların ve kötülerin nihai kaderlerine tanıklık et.

Bu haberin bağlantısı
URL
telltale telltale games tales from the borderlands borderlands
Steelrising Beta Testi Mart'ın Başlarında Düzenlenecek Predator: Hunting Grounds'a Yeni Mod ve Valkyrie Predator Paketi Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.2.2021 00:11:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sp!deR Yayıncı aynı ama EGS'de oyun nasıl daha ucuz olabiliyor? Aynısı Control ve Journey to the Savage Planet'te de olmuştu.
bence sadece epic gamese özel fiyat uygulanacaktı fakat steamin "burada oyun yayımlarsanız başka platformda aynı fiyatta tutmak zorundasınız" politikası vardı sanırım o yüzden steamde türkiye özel fiyat olmazken epic games te oldu

BSC Misafiri

18.2.2021 00:10:51

0
the wolf among us 2 gelsin ortalık yıkılır ilk oyunu mükemmeldi ekimde çıkçak diyolar

Sp!deR

17.2.2021 15:10:39

0
Yayıncı aynı ama EGS'de oyun nasıl daha ucuz olabiliyor? Aynısı Control ve Journey to the Savage Planet'te de olmuştu.

BSC Misafiri

17.2.2021 15:09:57

+1
Saçmalık neyse kendileri pişirip kendileri yesinler ilk fiyatının yakınına satilsaydı alacaktım şimdi %75 felan düşmesini beklerim

BSC Misafiri

17.2.2021 15:09:27

+1
Gerçekten yazık günah ya kaç senelik oyun. Azıcık bile yerelleştirme yok fiyatta 20 doları direk çevirip koymuşlar. 2k dünyanın en paragöz firmalarından birisi olabilir zaten oyunlarını geforce now'dan çekmesinden bile belli.

BSC Misafiri

17.2.2021 15:09:23

0
ben oynıcaktım mağazada yoktu crackli indirdim oyun güzel bu aradada 33 tl vereceğine valheim al yada bekle beleş olabilir epic te (the wolf among us beleş olmuştu da bi ara)

Reiins

17.2.2021 13:06:10

0
Umrunda olan var mı bilmiyorum ama Epic Games Store üzerinde 33 tl

Orange20

17.2.2021 12:17:27

+2
Dönen bize yaramıyor arkadaş, kaç yıllık oyun ne fiyatlara dönüş yapıyor. Borderlands ilk oyunu da geliştirilmiş versiyonuyla bu fiyatlara çıkış yapmıştı, şu an 3.oyunla kafa kafaya fiyatı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales From the Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız